lauantai 27. syyskuuta 2008

Pitkä lenkki Varesjärvelle

Taas on lauantai ja pitkän lenkin päivä. Taisin vähän ahnehtia, kun lähdin juoksemaan 16 km:n lenkkiä Varesjärven suuntaan. Reitti oli hyvä, samoin keli. Jalat vaan tuntuivat tukkoisilta lähes koko matkan. Torstain hyvä, lentävä fiilis oli siis mennyttä... Koska vauhti oli hidas, henki kulki hyvin koko lenkin ajan. Sykemittari lakkasi nyt kokonaan toimimasta tunnin juoksun jälkeen. Aikaa lenkkiin meni noin 2 tuntia 20 minuuttia. Nyt etureidet ovat kyllä kipeät, vaikka venyttelinkin lenkin jälkeen tavalliseen tapaan.


Aikaisemmin päivällä kävimme sieniretkellä, ja leivoimme suppilovahveroista sienipiirakkaa. Muutama kantarellikin löytyi. Suppikset olivat vähän kuivahtaneita, koska viime viikolla ei satanut. Ruska alkaa täällä Varsinais-Suomessakin olla tosi kaunis. Alla kuva kuunliljoista, jotka hehkuvat keltaisina.
Lapset olivat tietenkin mukana retkellä, ja hyppelivät kalliolta. Kuva on vähän epätarkka, mutta muuten kiva:
Saimme haettua myös vesitrampan pois järvestä. Saattaa olla, että ensi kesästä tulee sen viimeinen, niin huonossa kunnossa se alkaa olla. Ihmeen monta vuotta sillä kuitenkin järvessä on leikitty. Värit ovat jo haalistuneet ja nousukahvoista toinen on jo lähes irti.

Petri haravoi ja leikkasi nurmikon tänäkin viikonloppuna. Keräsimme kesäkalusteetkin jo suojaan sateelta. Muita talvihommia ei enää taida ollakaan, kun räystäätkin on jo tyhjennetty. Ensi kesäksi on taas maalaushommia oikein jonoksi asti: terassit, kaiteet...

Seuraavan kerran pääsemme mökille kahden viikon päästä, sillä ensi lauantaina Nellillä on Hongan turnaus.

Kokeilenpa, saanko liitettyä tänne myös videon (näkymättömissä Atte):

1 kommentti:

  1. Hei Ipa, no onnistuinhan liittymaan tahan blogiin! Hienosti olet kirjoitellut jo kuukauden verran... Taitavasti osaat laittaa kuvia ja videotakin naille sivuille. Kiva lukea miten juoksutreenisi sujuvat. Mina en ole ihan yhta tarkka noissa syke- ja vauhtiluvuissa, mutta ryhdyn tahan nailla taidoilla kuitenkin. Olen siis holkytellyt jo puolitoista kuukautta noin 3 kertaa viikossa, ehka 6-7km lenkkia. Olen ollut nyt puolitoista viikkoa flunssassa, ja kaynyt vain yhdella lenkilla (se olikin suuri erehdys). Kun tama tasta hellittaa, ryhdyn tosissaan juoksemaan.

    VastaaPoista