tiistai 13. lokakuuta 2009

Aamu-duathlon

Laitoin herätyskellon soimaan kuudeksi, mutta heräsinkin jo varttia vaille. Edellisiltana olin jo laittanut uimakamppeet valmiiksi pyörälaukkuun, joten pikaisen puuroaamiaisen ja Hesarin silmäilyn jälkeen polkaisin Leppävaaran uimahallille. Olin kuvitellut, ettei siellä kovin paljon olisi ihmisiä aamulla uimassa, mutta olin väärässä. Muutama rata oli varattu kilpauimareille, ja kaikilla muillakin oli useita uimareita.

Valitsin sellaisen radan, jolla ihmiset näyttivät uivan vapaauintia. Kaksi-kolme miestä oli koko ajan samalla radalla, joku ohittelikin. Se vähän häiritsi kyllä, kun rytmi meni sekaisin. Uin taas sen tonnin, muta tällä kertaa en katsonut aikaa kellosta. Rytmi löytyi hyvin, ja jaksoin hyvin uida pienillä pysähdyksillä. Yritin aina pysähdysten aikana päästää nopeampia uimareita ohitse.

Uinnin jälkeen oli mukavan rento ja lämmin olo. Työmatkalla vähän liukastelin, kun pyörätiellä ollut lätäkkö oli yöllä jäätynyt, eikä pyörässäkään ole vielä nastarenkaita. Ehdin työpöydän ääreenkin mukavasti jo 8.05. Työmatkapyöräilyä kertyi tänään 16,6 km.

Yhtä asiaa en ollut ennakkoon osannut ottaa huomioon; uimalasit painoivat silmien alle järkyttävät pandarajat moneksi tunniksi, vähän niinkuin tällä kolleegalla.

2 kommenttia:

 1. Hyvät urheilut!
  Moni taitaa käydä ennen työpäivää uimassa ja täällä ainakin joissain uimahalleissa aamu-päiväkortti on halvempi kuin ilta, ettei toisaalta ole ihmekään kun on ruuhkaa siihen aikaan.
  Mä en tykkää yhtään ruuhkaisista uimaradoista.

  Olisit napannut kuvan omista silmistäsi. =)

  VastaaPoista
 2. Joo, kyllä se tästä taas aklaa se treenailu... Kiva kun alkaa kivut jo olla poissa.

  Halpaa on se uinti täällä Espoossakin, pääsen uimaan 2 eurolla, kun työnantaja tukee harrastusta myös.

  Yritän jatkossa houkutella Peten useammin mukaan ja silloin voitaisiin mennä Mäkelänrinteeseen, kun siellä on 50 metrin allas.

  VastaaPoista