keskiviikko 22. elokuuta 2012

Arki

Arki on vyörynyt päälle ihan kunnolla parin viime viikon aikana. Työt ja koulut ovat alkaneet ja viikot kuluvat niin nopeasti, ettei meinaa perässä pysyä. Se hyväkin puoli tässä kaikessa on, että mm. työpaikan pilates on taas alkanut. Ohjaaja vaihtui, ja onneksi parempaan suuntaan. Olen ottanut tiistai-aamujen ohjelmaan myös keppijumpan ja työmatkapyöräilyn. Onneksi maanantait ovat lepopäiviä, niin tiistaisin jaksaa sitten heilua.

Työmatkoja olen pyöräillyt pari-kolme kertaa viikossa. Ostin uuden 18 litran repun.Vähän kun tunkee, niin kaikki tarvittava mahtuu mukaan. Repussa on integroitu sadesuojakin, joten melkein jo odottelen syyssateiden alkua. Olen kokeillut erilaisia reittejä työmatkalla, ja törmännyt uuteen ilmiöön: pyöräruuhkaan. Muutamana iltapäivänä Baanalla ja tänään Mannerheimintien pyörätiellä on ollut pyöräilijöitä jonoksi asti. Jonosta ei pääse ohi jatkuvan vastaantulevien virran vuoksi. Toisaalta kun pyöräilijöitä on enemmän, autoilijatkin varmasti ottavat kevyen liikenteen paremmin huomioon.

Kisarintamalla jäljellä on vielä Espoon Rantapuolikas syyskuun loppupuolella ja ehkä kymppi Vantaalla. Uinnin allastreenitkin ovat jo alkaneet. Sain yhdeltä tutulta uintivalmentajalta (kiitos Johanna!) kullanarvoisia vinkkejä tekniikan kehittämiseen, ja nyt on taas into korkealla saada kyynärpäätä enemmän koukkuun ja kroppaa plaaniin. Volttikännöstäkin olisi hyvä vähän virtaviivaistaa. Ehkä rohkaisen mieleni ja liityn Cetuksen Masters -uintiryhmään. Treenejä olisi tässä lähellä lähes joka illalle. Ainoa huono puoli on ajankohta: ne alkavat vasta 20.40.2 kommenttia:

  1. Rokeasti vaan Masters -uiniryhmään. Myönnän, että nuo uiniajat ovat todella myöhään. Hyvänä puolena on, että silloin halli on kiinni ja todennäköisisti radoilla on paremmin tilaa uida.

    VastaaPoista
  2. Kiitos rohkaisusta, Päivi! Ehkä jo ensi viikolla aloitan sen Masters-homman.

    VastaaPoista