keskiviikko 1. elokuuta 2012

Tempoilua

Eilen ajettiin HelTrin 20 km tempo. Kisassa ajettiin sama kahden kierroksen reitti Kuusikselle kuin Rykäsyssä. Mukavasti oli taas kisaajia paikalla, yli neljäkymmentä. Minuutin välein lähdettiin ajamaan. Olin mukana toimitsijana, ja siksi lämmittelyt jäivät liian vähälle. Tavoite oli ajaa alle 40 minuutin ja siinä taisin juuri ja juuri onnistua. Tarkat tulokset ilmestynevät aikanaan HelTrin nettisivuille.

Olen vähän pohtinut uudelleen Pajulahden kisaan osallistumista. Se on vähän hankalaan aikaan, sillä edellisenä päivänä meillä on tyttären rippijuhlat. Heti seuraavana aamuna anivarhain kisaan lähteminen tuo viikonloppuun liikaa stressiä. En ehtisi edes kisaonfoon, kun sekin on lauanatai-iltana. Haluaisin lauantaina nauttia juhlasta ja keskittyä siihen enkä miettiä kamojen pakkaamista, syömisiä ja muita kisaan liittyviä juttuja. Meille on vielä sunnuntai-iltanakin tulossa vieraita.

Eilen vähän innostuin Kuopion kisasta, mutta siellä on hotelli jo täynnä ja pitkä matka muutenkin vähän mietityttää. Joku kiva perusmatkan kisa loppukauteen olisi vielä kiva saada, mutta juuri nyt näyttää vähän huonolta.

4 kommenttia:

 1. Kuopiossa on esim hotelli Puijonsarvi n. puolen kilsan päässä kisakeskuksesta. Siellä oli/on maineikas yökerhokin. Ainakin vielä minun nuoruudessani.
  Rautatieaseman vierestä löytyy Cumulus, siitä pari kilsaa pelimaastoihin. Torin kupeessa vielä Atlas. Varmaan muitakin löytyy....

  VastaaPoista
 2. Aijai ei mennyt selitykset läpi :)

  Ehdin jo katsella sitä Kuopion karttaa itsekin ja varasin huoneen Puijonsarvesta, eli kisataankin sitten jo 11.8.!

  VastaaPoista
 3. Moi Pia, joudun valitettavasti jättämään Kuopion kisan väliin ja mulla olisi huone Scandicissa (olin juuri aikeissa perua kun näin blogisi). Jos haluat "pelipaikoille" niin ilmoitteletko mulle vaikka huomenissa (to) esim. fb:n kautta. Huone on kahdelle aikuiselle erillisillä vuoteilla hintaan 99. Viime vuoden kokemuksella täytyy sanoa, että on tosi stressitöntä kun hotelli on kisapaikalla - voi hotellin ikkunasta katsella vaikka koko yön vaihtopaikkaa jos ei uni tule silmään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Laitoin viestiä Facebookiin.

   Poista