sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Sata kilsaa

Pyöräilin tänään Mäkelänrinteeseen uimaan. Autollakin olisin voinut mennä, mutta halusin saada pyörän matkamittariin tällä viikolla 100 kilsaa, ja parikymmentä puuttui vielä. Niinpä lähdin viiden maissa polkemaan, samaan aikaan kun täällä alkoi ihanasti pyryttää. Matka meni ihan kivasti ja perillä uin kaksi kilsaa. Kahvila Uppopullassa söin pari karjalanpiirakkaa ja join teetä ja smoothieta. Siinä istuskellessa kyllä tuli mieleen, että autokyyti kotiin olisi kyllä sittenkin kelvannut. Psyykkasin vähän itseäni ja lähdin sitten ajelemaan rauhassa kotia kohti. Kyllä se meno alkoi sitten maittaa, kun pyrykin oli vähän jo väistynyt.

Päättyvällä viikolla olen pyöräillyt sata, uinut 10 ja kävellyt ainakin parikymmentä kilsaa. Saas nähdä, pääsenkö ensi viikolla samaan. Voi olla, että pakkanen vähän vaikeuttaa työmatkapyöräilyä, ja pari työjuttuakin saattaa edellyttää autoilua ja bussimatkailua.

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi miten hyvässä kunnossa olet sittenkun pääset taas aloittelemaan juoksua! VOi vitsi, miten ahkeraa. Mulla jäi pyörä heti varastoon kun tuli pimee/kylmä. Meen nolosti autolla usein ton kilsan tohon liikuntakeskukselle. Ei jaksa jumppien jälkeen enää kävellä kotio, muka!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti jaksan sitten juosta kun vihdoin selkä on kunnossa. Saas nähdä, koska se päivä koittaa. Uinti ja pyöräily ovat kuitenkin tulleet ohjelmaan jäädäkseen, se on selvä.

    VastaaPoista