sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kampanjaa pukkaa

Pojan uintitreenit kulkevat ilmeisen hyvin, ainakin tänään vauhti altaassa Heltrin treeneissä oli kuulemma jo kovempaa kuin Petellä. Ehkäpä Aten "vahva" vauvauintitausta tasoittaa nyt hänen tietään triathlonistiksi. Tuskin maltan odottaa, että pääsen vertaamaan omaa vauhtiani hänen kanssaan samalle radalle. Siihen on varmaan ihan pian hyvä mahdollisuus, sillä olemme päättäneet pitää pienen uintikampanjan nyt loka-marraskuussa. Käytännössä se tarkoittanee noin kolmea uintitreeniä viikossa.

Työmatkapyöräilyä tuli viime viikolla kolme ja puoli tuntia, ja eilen kävin ehkä vuoden viimeisellä maantielenkillä Bodominjärven ympäri.Uusi satula tuntui tosi hyvältä, ja ylämäissä olin huomaavinani, että polkimiin sai paremmin välitettyä voimaa, kun istuinluut pysyivät tukevasti paikallaan satulassa. Vaikka satula oli hyvä, jalat tuntuivat väsyneiltä. Työmatkapyöräily lisäsi viime viikolla selvästi kokonaisrasitusta, en taida malttaa ajaa tarpeeksi hitaasti vaan vauhti vie mennessään.


Viikko 40
ma lepo
ti pilates aamulla, illalla 4x400 m vetoja ym. 35 min
ke juoksu 30 min, työmatkapyöräily 1 h 10 min
to uinti 1 h
pe lepo
la juoksu 17 min
su Vantaan neljännesmaraton 56:54

yhteensä 5 h 30 min

Viikko 41
ma lepo
ti pilates + työmatkapyöräily 1:20
ke juoksu 59 min + työmatkapyöräily 1:20
to uinti 1 h
pe kuntopiiri 1 h
la maantiepyöräily 1 h 30 min
su lepo

yhteensä 9 h 20 min


Muutaman kuukauden treenailemme Peten kanssa ilman ohjelmaa, suunnitelmallisempi valmentautuminen kohti ensi kesän koitoksia alkanee tammikuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti