keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Lokomotiivi

Kävimme eilisiltana Peten kanssa Otaniemessä radalla juoksemassa. Laiskaan espoolaistyyliin menimme sinne autolla, kun kello kävi iltakahdeksaa ja alkoi olla kiire treenaamaan. Juoksimme alkuverran jälkeen 4x400 m 400 m palautuksilla. Pete meni edellä ja minä yritin pysyä perässä. Kaksi ekaa vetoa (1.51 ja 1.50) vielä niukin naukin roikuin perässä, mutta sitten pisti lokomotiivi lisää vauhtia koneeseen. Minulta ei enää irronnut lisää vauhtia (1.51), vaan jäin kolmannella kierroksella Petestä kymmenisen metriä. Viimeisen vedon sitten kokeilin sitä melkein räkä poskella -meininkiä (1.44), ja jäin Petestä parikymmentä metriä. Pimeää oli, mutta onneksi kentällä oli sentään valot. Paljon muutakin porukkaa oli, ainakin Espoon Tapioiden junnuja juoksemassa.

Työmatkapyöräkin oli saatu Sellon pyörässä huollettua. Takavanne oli kuulemma vähän kiero, mutta nyt sekin on saatu ojennukseen. Ostin uuden matkamittarin, kun edellinen alkoi näyttää ihan yhtäkkiä outoja lukemia. Tänään pääsin nauttimaan mahtavista fillarikeleistä työmatkalla, kun aurinko paistoi kotimatkalla. Pyöräilyn jälkeen kävin juoksemassa puolisen tuntia ja hain samalla postista uuden satulan. Selkä tuli taas kipeäksi, on varmaan tullut liikaa juoksua tässä parin viikon sisään. Sunnuntaiksi olen ilmoittautunut Vantaan maratonin yhteydessä juostavalle kympille, mutta ei se onneksi mikään kauden A-kisa ole. Jätän siis väliin jos selkä on vielä silloin kipeä.

Espoon Vihreät ovat käyneet kiinnittelemässä tällaisia lappuja ympäri Espoota:


Yksi on tässä ihan kodin lähellä, Kehä ykkösen ja Turvesuontien risteyksessä, josta ajan tai kävelen päivittäin. Kävin katsomassa Espoon Vihreiden verkkosivuilta, että mikä juttu tämä oikein on ja löytyihän sieltä lisätietoa.

Viime viikolla ottamani kuva tuli taas mieleen, kun Fillarifoorumilla törmäsin kiihkeään keskusteluun tästä videosta. Siinä Helsingin kaupunginvaltuutettu Seppo Kanerva (ps) kertoo mielipiteitään muuta liikennettä terrorisoivista, auton alle ajavista pyöräilijöistä. Järkyttävää puhetta.

Ketäköhän sitä syksyn kunnallisvaaleissa äänestäisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti