keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Aurinko!

Eilen oli vuoden viimeinen pilates-tunti. Mukava tunti ja sopivan vaativa näin kauden päätteeksi. Tammikuun alussa vaihtuu ohjaaja, toivottavasti uusikin on hyvä!

Helsingin keskustassa pilkahti tänään päivällä aurinko. Se oli niin hieno hetki, että käväisin parvekkeella ottamassa kuvan pokkarilla. Pokkarikamera katosi kesällä tyttären lainattua sitä, ja löytyi viime viikonloppuna pojan sängyn alta. Kiva, kun voin nyt aina pitää kameraa mukana juuri tällaisia hetkiä varten:


Noin puolen tunnin juoksulenkin jälkeen kävin vielä uimassa Keski-Espoon hallissa tyttären futistreenien aikana. Uin alkuverran jälkeen 2000 m rentoa matkavauhtia, ekaan tonniin meni 21,41 ja kahteen yhteensä 43,17. Pari kertaa pysähdyin putsaamaan huurtuvia laseja. Sain varmaan ekan kerran ikinä Espoossa uida yksin radalla. Olivatkohan kaikki muut jo joulupuuhissa? Täytyy käydä huomennakin uimassa, jospa hallissa olisi silloinkin yhtä hiljaista!

2 kommenttia:

  1. Joulupuuhissa kyllä... siis raivosiivousta ;) sen verran vain päivässä, että illalla sitten jaksaa hiihtää. Teki mieleni kertoa sulle sellainen "massahiirenpyydyssysteemi" jo edellis postaukseen... mutta ajattelin, että joku eläinten suojeluintoilija nostaa metelin. Ei näy email-osoitetta ;)

    VastaaPoista
  2. Hei Päivikki! Massahiirenpyydystyssysteemi kiinnostaa kyllä! Minulle voi lähettää sähköpostia klikkaamalla ensin "Tarkastele koko profiilia" ja sitten vielä kuvan alta "Sähköposti".

    Tsemppiä raivosiivoukseen, se(kin) on minulla vasta edessä...

    VastaaPoista