torstai 1. kesäkuuta 2017

Unohduksia ja Allas

Parilla viimeisimmällä torstain aamu-uinnilla ei kaikki ole mennyt ihan putkeen. Viikko sitten unohdin kotiin nesessäärin, jossa oli mm. kaikki rasvat ja meikit. Se ei kuitenkaan estänyt uintia, mutta työmatkalla piti käväistä Stockan kosmetiikkaosastolla.

Tänä aamuna olin jo Leppävaaran hallin aulassa, kun tajusin, että kotiin oli jäänyt pussukka, jossa oli uimapuku, -lasit ja -lakki. Olin varmaan uintikassia pakatessani vielä puoliunessa. Aikaisemmin olen pitänyt jopa vahvuutenani sitä, että kaikki tarvittavat kamppeet ovat mukana. Näiden unohdusten myötä pitää varmaan alkaa miettiä muita vahvuuksia.

Vähän aikaa mietin, että mitä teen. Pete oli tietysti menossa uimaan, ja ensin ajattelin, että haen vain kotoa puuttuvat tavarat ja liityn seuraan myöhemmin. Kotiin ajaessani tajusin kuitenkin, että tulee liian kiire, kun uintiaikaa olisi ollut reilusti alle tunti. Kävin sitten kotona suihkussa ja ajoin auton takaisin uimahallin parkkipaikalle, koska Pete tarvitsi sitä päivän aikana.

Pääsin uimaan iltapäivällä töiden jälkeen. Kymmenen minuutin kävelymatkan päässä työpaikasta on Allas Sea Pool, joka on ollut auki jo jokusen viikon. Pukuhuone-, suihku- ja saunatilat ovat ennallaan, yhtä pienet kuin viime vuonnakin. Tänään oli kyllä ihan mukavasti tilaa, kun muita kävijöitä oli samaan aikaan vähänlaisesti. Ravintolapaikkoja näytti sen sijaan olevan paljon aikaisempaa enemmän, ja terassit näyttivät niin hienoilta, että varmasti täyttyvät kuumina kesäpäivinä. Tänään iltapäivällä satoi rakeitakin, joten vielä on varaa lämmetä.

Naisten pukuhuone.

Altaassa sama teema jatkui - tilaa oli. Lähes koko treenin sain uida yksin omalla radalla, ja jonkun hetken olin ihan ypöyksin koko altaassa. Se oli hassu fiilis, muita ei näkynyt kuin uimavalvojia toppatakeissaan altaan reunalla. Sen verran tuulista oli, että altaan reunalla ollut lättärikin lensi metrin verran, onneksi ei kuitenkaan mereen saakka. Sitä hakiessa ehti jo tulla kylmä, vaikka siihen ei mennyt varmaan minuuttiakaan. Vesi oli sentään mukavan lämmintä.

Viimeiset pari viikkoa on ollut aika kiireistä aikaa, ja on ollut monenlaista iltamenoakin. Tällä viikolla kävimme juhlistamassa tyttäremme 20-vuotispäivää. Hänen elämänsä alkuvuosista synttärilahjat ovat muuttuneet aikalailla. Kävimme tänään yhdessä ostamassa hänelle lahjaksi pimennysverhot oman kodin makuuhuoneeseen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti