tiistai 22. marraskuuta 2011

Kyykkyyn ja ylös

Eilen oli erilainen maanantai pitkästä aikaa, kun lepopäivälepsuilun sijaan kävin lenkillä ja illalla vielä uimassa. Juoksuohjelmassa on edetty viikkoon kaksi, ja tällä viikolla huomiota kiinnitetään etenkin juoksuasentoon. Viime viikon oppeja käsien ja jalkojen oikeasta liikeradasta ei tietenkään unohdeta, vaan kaikki yritetään ympätä sulavaksi kokonaisuudeksi. Syke nousi taas, mutta ehkä kuitenkin opin taas jotain. Lenkin jälkeen piti tehdä vielä yhden jalan kyykkyjä ja askelkyykkyjä, ja koko treeni huipentui venyttelyyn.

Ilmoitin Aten alkusyksystä Cetuksen vapaauinnin tekniikkakurssille, ja se alkoi niinikään eilen. Menimme ajoissa Keski-Espoon uimahallille ja niinpä ehdin uida noin tunnin treenin viereisellä radalla, vaikka itse kurssi kestikin vain 40 minuuttia. Välillä yritin kuikuilla, mitä he siellä tekevät. Mitään uusia juttuja ei pojalle kuulemma eteen tullut, ja hyvin tuntui vauhdissa pysyvän. Itse asiassa treenin jälkeen ohjaaja lupasi tehdä Atelle seuraaviksi treenikerroiksi oman ohjelman, koska hän on niin paljon edellä muita. Hyvin on siis Kristan oppi mennyt perille!

Osallistuin tänään työpaikan salilla (en sentään työajalla) parin tunnin mittaiseen kuntosalistartti-kurssiin. Siinä käytiin läpi kaikki laitteet ja monipuolisen harjoittelun perusteet. Ihan mielenkiintoista oli, ja yritän nyt taas kerran alkaa käydä salilla vähän ahkerammin. Nyt on ainakin ohjeet ja oikeat suoritustavat tuoreena mielessä.

Jalat tuntuivat kyllä melkoisen tönköiltä tänään töihin ja kotiin pyöräillessä. Ajaessa mietiskelin, että miten ehdin käydä tällä viikolla vielä kolme kertaa lenkillä ja pari kertaa uimassa ja ajamassa sen Wattbiken kympin tempotestin. Hetken aikaa mielessä häivähti idea käydä torstaina aamulenkillä, pikaisesti kotona suihkussa ja tehdä lihaskuntoliikkeet junassa ajan säästämiseksi. Aika nopeasti tulin kuitenkin järkiini - ei kai se kovin fiksulta näyttäisi siellä junan eteisessä yhdellä jalalla kyykistellä. Vai olisiko se sittenkään niin vaarallista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti