maanantai 7. marraskuuta 2011

The theme of the day was me!

Joitakin viikkoja sitten katselimme Peten kanssa telkkarista jotain tyhjänpäiväistä ohjelmaa amerikkalaisista hirviömorsiamista. Yksi heistä tokaisi jossain vaiheessa että "the theme of the day is ME!". Aika hyvin lohkaistu morsmaikulta!

Järjestin tänään itselleni lähes vastaavan teemapäivän, kun varasin aamulle osteopaatin ja vielä iltapäivälle tunnin fysioterapiaa. Taas löytyi kropasta korjattavaa; lonkankoukistajat ovat ihan jumissa, samoin lantio. Lonkankoukistajien jumi ei ollut yllätys, lantion oli. Minulla onkin ollut jo jonkin aikaa ihan uuden tyyppisiä kipuja lantion alueella oikealla puolella. Ilmeisesti juoksen jonkin verran epäsymmetrisesti niin, että oikea jalka tulee enemmän kantapää edellä maahan ja sen seurauksena lantio oli oikealta puolelta kiertynyt taaksepäin. Sitä sitten fiksailtiin, ja pari päivää pitää nyt pitää juoksutaukoa. Sen jälkeen voisi kokeilla vaikka porrasjuoksua (ylöspäin!), koska siinä juostaan vain päkiällä ja SI-niveletkin aktivoituvat kivasti.

Joka tapauksessa ajattelin nyt ennen joulua noudattaa Kinetic Revolutionin kuuden viikon juoksutekniikkaohjelmaa, ja olenpa valmis myös harkitsemaan vielä vähän minimalistisempien juoksukenkien hankkimista. Ehkä seuraavana minä-teemapäivänä voisin käydä vaikka kenkäostoksilla tai pyöriä Helsingin ja Espoon lähiöissä etsimässä tarpeeksi pitkiä portaita juoksutreeniä varten...

2 kommenttia:

  1. Mua on kiinnostanut tuo Kinetic Revolutionin kuuden viikon ohjelma myös. Olisi hauska kuulla kommentteja minkälainen se sitten on kun tuon aloitat.

    VastaaPoista
  2. Meillä on se hankittuna, mutta vielä en ole saanut käyttäjätunnuksia. Yritän saada aikaiseksi...

    VastaaPoista