perjantai 6. heinäkuuta 2012

Löysäilyä

Aloitin loman eilen torstaina, ja olen nyt iloinen lomalainen lähes neljä seuraavaa viikkoa. Eilen aloitimme lomafiilistelyt lempipaikassamme Fiskarsissa. Ostin sieltä ihanat Mårbacka-pelargonit mökille ja melko paljon suklaata. Aika myöhäinen aika ostella kesäkukkia, tiedän! Tänään olemme olleet yhtä pikapiipahdusta lukuunottamatta mökillä. Jotenkin on ihan vetämätön olo, olen vain lueskellut ja laiskotellut lukuunottamatta yhtä 20 minuutin lenkkiä. Raskaalta tuntui. Ehkä sitten huomenna olen vähän paremmassa vireessä, eivätkä silmät lupsahtele kiinni heti kun menen makuulle.

Luulenpa, että väsynyt olo johtuu siitä, että yhtäkkiä hävisivät sekä työ- että treenikiireet ja nukuinkin monta tuntia normaalia enemmän. Olo korjaantunee, kun laitan kellon soimaan huomenna klo 7. Aamupalan jälkeen pakkailen kamppeet ja sitten lähdetäänkin ajelemaan Kiskoon koko perhe. Aamulla täytyy vielä tarkistaa, että pyörässa on kaikki ruuvit kunnolla kiinni.

Lämmintä ilmaa on taas luvassa, onneksi ei kuitenkaan mitään kammohelteitä. Kisasuunnitelmakin on tässä pikkuhiljaa muotoutunut:

Uinti: yksi patukka ennen lähtöä, juomaksi vettä. Uinnissa otan rennosti (matkavauhti+) ja yritän pysyä hyvin suunnassa.

Pyöräily: eka geeli veden kanssa heti uinnin jälkeen ja seuraavat aina puolen tunnin välein. Välissä aina urheilujuomaa. Ajelen sellaisella sykkeellä, että paukkuja pitäisi säästyä juoksuunkin.

Juoksu: Juon kupillisen järjestäjien tarjoamaa juotavaa kävellen joka asemalla. Olisi ihan hienoa pystyä tällä kertaa juoksemaan se kymppi niin, ettei tarvitsisi laittaa välillä kävelyksi kuten aikaisemmilla kerroilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti