keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Säännöstelyä

Viikonloppuna tehdyistä 18 energiapatukasta on jäljellä enää puolet, vaikka Peten kanssa kumpikaan emme myönnä niitä syöneemme. Taitaa olla ollut jälkipolvi asialla. Seuraavaksi täytyy varmaan kokeilla tiukkaa säännöstelyä: yksi patukka per treeni. Taisi viime satsiin mennä vähän ohjetta enemmän suklaarouhetta, ja patukoista tuli enemmän hyviä kuin terveellisiä.

Jalat ovat olleet sunnuntaisen puolimaratonin jälkeen todella kipeät, varsinkin etureidet. Kaivelin varastosta taas hybridin esille ja pyöräilin sillä eilen aamupilatekseen ja töihin. Pilatestunti on uuden ohjaajan myötä niin suosittu, että tiukkaa tekee kaikkien mahtua mukaan. Ei mikään ihme, siitä jää mukava olo koko päiväksi ja selässä tuntuu tosi hyvältä. Tänään kävimme Peten kanssa uimassa Märskyssä. Aika paljon oli porukkaa, mutta kyllä sinne sekaan mahtui. Pari muuta uimaria oli meidän kanssa samalla radalla.

Ennen leiriä haluaisin käydä kokeilemassa hot joogaa. Kodin läheltä löytyi hyvä paikka, jossa voi maksaa kertamaksulla tai 10x kortilla. Hyvä, ettei ihan joka paikassa tarvitse sitoutua maksamaan kuukausimaksuja hamaan tulevaisuuteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti