torstai 3. tammikuuta 2013

0 tuntia

Flunssa jatkuu edelleen, kurkku on kipeä ja nenä nuhainen. Kuumetta on onneksi ollut vain yhtenä yönä. Vuoden ensimmäinen lenkki tai mikä tahansa liikuntasuoritus antaa edelleen odottaa itseään. Saldo tänä vuonna pyöreät nolla tuntia. Ei minulla tosin ole viime vuodenajan totaalitunneista kattavaa kirjanpitoa. Liikun kyllä ahkerasti, mutta jotenkin Vantaan puolimaratonin jälkeen lässähti into pitää kirjaa treeneistä. Siinä asiassa täytyy terästäytyä kyllä tänä vuonna!

Uudenvuodenyönä oli todella kylmä, emmekä lopulta jaksaneetkaan olla ulkona puoleenyöhön asti. Pääsimme noin viiden korttelin päähän Times Squaresta, ja näimme tapahtumia vain screeniltä. Lopulta hotellihuoneen telkkarista näki kaiken paljon paremmin. Jonottamaan olisi varmaan pitänyt mennä jo noin vuorokautta ennen h-hetkeä, ja ihan niin innokkaita emme jaksaneet olla.

Hassu tapaus sattui eilen lippuja varatessa hotellin alakerrassa. Ystävällinen concierge kysyi, mistä olemme kotoisin. Kun vastasimme, että Suomesta, hän innostui todella. Kävi ilmi, että hänen poikansa pelaa jääkiekkoa Lapuan Virkiässä ja todella tykkää Suomesta. On kuulemma päässyt hirvimetsällekin. Saimme muistoksi nimen ja numeron. Harmi, ettei Lapuan Virkiä pelaa otteluja kovinkaan lähellä Espoota, muuten olisimmekin voineet mennä katsomaan matsia ja kertoa Jakelle äidin terveiset.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti