perjantai 3. toukokuuta 2013

Panik

Aamuohjelmani on minuutin tarkka:

0600 herätys, yläkerran vessaan hammaspesulle
0609 alakertaan suihkuun
0631 vaatteet päälle, HS, aamiainen
0650 ulos ovesta, kävely bussipysäkille

Yleensä olen pysäkillä nelisen minuuttia ennen bussin saapumista. Tänään kuitenkin vaihdoin käsilaukkua ja siinä menikin ilmeisesti juuri ne ylimääräiset neljä minuuttia. Olin nimittäin noin sadan metrin päässä pysäkistä kun näin bussin tulevan. Pistin siis juoksuksi. Jo muutaman askelen jälkeen tunsin oikeassa etureidessä viiltävää kipua. Hiljensin vähän vauhtia mutta ehdin kuitenkin bussiin.

Työterveydestä sain kipulääkettä (sattuihan tämä episodi sentään työmatkalla). Apteekista hain omin luvin vielä Mobilatia ja lääkitsin jalkaa. Nyt illalla olen pitänyt siinä kylmäpussia aina välillä. Kipua ei oikeastaan kävellessä tunnu enää lainkaan, ja optimistisesti toivon sen olevan kokonaan poissa huomenna klo 15.20, kun lähden juoksemaan. Jos ei, täytyy harkita tilannetta uudelleen.

Petelläkin on ollut omat valmistautumishankaluutensa, sillä hänen uudet Newton-lenkkarinsa juoksupodeineen jäivät Vierumäelle. Onneksi ne olivat siellä tallessa. Lupasivat vieläpä laittaa ne postin kuljetettavaksi lähipäivinä. Huomiseksi ne eivät tietenkään ehdi, joten Pete juoksee vanhemmilla lenkkareilla. Hyvä juttu, että ne olivat vielä tallessa.

E kahta ilman kolmatta tai ehkä se huominen menee sittenkin ihan putkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti