torstai 9. toukokuuta 2013

Pian seikkaillaan

Ylihuomenna on Spring Adventure, ja pikku hiljaa pitäisi kaikkien tarvittavien kamppeiden olla kasassa. Lähdemme kisaan meidän mökiltä, se kun on Nummi-Pusulan naapurikunnassa Salon Suomusjärvellä. Mielessä pyörii monenlaisia kysymyksiä: joudutaanko uimaan, miten suunnistaminen ja melonta sujuvat, löytyvätkö rastit, mitä quest-tehtävässä pitää tehdä jne. Rennolla asenteella, ilon kautta se varmaan sujuu ihan kivasti. Kisoissa ei kuulemma ehditä ottaa kuvia, hyvä jos edes jutella, joten kameran voi kuulemma jättää lähtöpaikalle.

Paikallisoppaan kanssa kävin tänään maastopyöräilemässä Espoon keskuspuistossa. Poikkesimme sorateiltä parille polulle ja kiertelimme muutamilla kallioilla. Olen vielä vähän arka ajelemaan klossit kiinni polkimissa niillä poluilla. Toivottavasti se varmuus löytyy pikkuhiljaa, kun pääsen metsään ajelemaan vähän useammin. Sain pyörään kiinnitettävän karttatelineen lainaan kisaa varten ja kokeilin kartanlukua vauhdissa. Oli vähän hankalaa, mutta eiköhän se siitä.

Aikaisemmin tällä viikolla ajoin Heltrin kympin temmon Kuusijärvellä. Tuntui siltä, että sain kaiken irti koneesta, vaikka viimeisessä mäessä hyydyinkin tosi pahasti. Kymppiin hurahti aikaa 18:40. Viime vuonna tempokisa käytiin Hakunilassa eri reitillä, eikä aikoja siksi oikein voi verrata. Olisikin kiva käydä Pepen tempossa ajamassa vertailukelpoinen aika viimevuotisella reitillä. Silloinkin pääsin niukasti alle 20 minuutin, 19:17.

2 kommenttia:

 1. Ei niissä reiteissä mielestäni ole kuin joku max 10-20sek ero siten, että Kuusis on pikkuisen hitaampi. Keliolosuhteet vaikuttanee enemmän. Nyt tais olla nopea keli.
  Että onnittelut vahvasta ajosta!

  Ps. Sitten meidän viime vuoden temmon on Pepen reitille tehty pari hidastepötkylää. Lienee siis vielä hitaampi tai ainakin kettumaisempi reitti ajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keli oli tosiaan hyvä, ja nyt mulla oli triathlon-pyöräkin, kun viime vuonna ajelin maantiepyörällä sen Pepen temmon. Parannusta kuitenkin tuli, ja se on hyvä.

   Poista