keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kuvia Joroisista

YKisan jälkeen sain pariltakin ystävältä muutamia kuvia omasta kisasta. Kas tässä uinnin vaihto dokumentoituna (kiitos J!):


Siirryttyäni vähän sivuun pussukkatelineiltä tyhjensin omani maahan ja aloin riisua märkäpukua. Samalla sain ystävltä väliaikatietoa, että uinti oli mennyt nopeasti. Märkäpuku lähtikin hyvin pois, koska olin laittanut käsivarsiin ja jalkoihin tri-slidea, joka liukastaa kaiken, myös märän ihon. Pitääkin olla tarkkana, missä sitä suihkuttelee, esimerkiksi lattia voi sen jäljiltä jäädä vaarallisen liukkaaksi.

Uintipaikalta piti juosta pieni mäki ylös, ja vasta sen päällä sai nousta pyörälle. Tein ns. turistivaihdon eli juoksin mäen ylös pyöräilykengissä enkä laittanut niitä valmiiksi kiinni polkimiin kuten vähän taitavammat triathlonistit tapaavat tehdä. Seuraavat kuvat on ottanut Yan Busset Tri Coaching Finlandista. Kiitos Yan kuvista!


Pieni maalituuletus. Pete oli minua odottelemassa keltaisen rakennuksen kulmalla, mutta ei näy kuvassa.Yan oli saanut napattua kuvan myös Petrin juoksustaja maaliintulosta noin tuntia aikaisemmin, kas tässä:Kisan jälkeen sunnuntaina ajoimme sukumökillemme Jämsänkoskelle. Siellä tapasimme paljon setiä, tätejä, serkkuja ja pikkuserkkuja, joita yleensä näemme vain kesäisin kerran vuodessa. Meillä on paljon yhteistä, vaikka aika erilaista elämää keskenämme vietämmekin. Siskokin oli mukana tyttärineen. Uin ja meloin kajakilla joka päivä, ja tänään kävin myös lyhyellä juoksulenkillä nauttimassa helteestä oikein perinpohjaisesti. 

Tänään ajoimme kotiin Espooseen ja heti kotiuduttamme huomasin, että pesukone on hajonnut. Se ottaa vettä sisään, mutta ei pese vaan jymähtää paikalleen heti alkuminuuteilla. Johan se 15 vuotta moitteetta toimikin... Täytyy varmaan heti huomenaamusta käydä ostamassa uusi, kun meitä asuu saman katon alla nyt vielä viikon seitsemän henkeä ja pyykkiä tulee reilusti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti