keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Lepoviikko

Lepoviikko ei vissiin ole lepoviikko jos ei treenaa vähemmän kuin muuten. Tähän havahduin, kun mietin kuluvan viikon treenejä ja tekemisiä. Ohjelmassa oli vain yksi uintitreeni (torstaina Pirkkolassa), mutta olin täyttä päätä menossa Märskyyn "ylimääräiselle" tiistain aamu-uinnille kuten aikaisempinakin viikkoina. 

Aloin miettiä tekemisiäni vähän tarkemmin; ei ole kovinkaan fiksua lisätä omatoimitreenejä etenkään lepoviikoille. Kunnon treeniviikkoina sitä tekemistä on ohjelmassakin jo ihan riittämiin. On niissä vähemmissä (aamu)treeneissä sekin hyvä puoli, että saa nukkua aamulla puoli tuntia pidempään. En siis sooloile, vaikka mieli välillä tekisikin.  

Välillä on ollut koholla ortostaattinen ja välillä leposyke, juuri nyt vaikuttaisi kaikki olevan ihan normaaleissa lukemissa. Jännä nähdä vaikuttaako hyvällä alulla oleva siitepölykausi jollain lailla sykkeisiin. Sen olen huomannut, että työkiireet kyllä näkyvät lukemissa.

Viime viikolla yhdessä uintitreenissä alisuoriuduin surkeasti, syytän siitä huonoa ravitsemuksellista tilaa. Olin pari päivää syönyt ja juonut liian harvoin ja etenkin liian vähän. Syömällä siitä onneksi selvittiin. Yhtenä yönäkin heräsin nälkään. Se oli aika kamala tunne, vaikka sainkin uudelleen unen päästä kiinni. Ja sekin varmaan pitää hyväksyä, ettei aina vaan kulje. 

Eilen ajoin pyörällä töihin. Illalla kotiin lähtiessä oli vielä ihan valoisaa.


Ajoin kotiin vähän pitempää reittiä, noin 15 kilsaa rantoja pitkin. Maasturissa on jo kesärenkaat, joilla pärjäsi jo ihan hyvin rantaraitillakin. Pari vähän lumisempaa kohtaa sattui menomatkalle lähellä Villa Elfvikiä, mutta pysyin pystyssä. 

Sen verran on vielä hiekkoja harjaamatta kotikulmilla, että maantiepyörä saa vielä odottaa vuoroaan. Lauttasaaressa näin helikopterin ja poliisiautojakin, meneillään taisi olla joku takaa-ajo. Kaikkea jännää sitä eteen sattuukin. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti