sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Team UTORin ekat yhteistreenit

Kuten olen tainnut aikaisemminkin kirjoitella, olen ilmoittautunut Långvikin puolimatkan viestisarjaan yhdessä Peten ja Mikon kanssa. Minä uin, Pete pyöräilee ja Mikko juoksee. Tiimin nimi UTOR on lyhenne Uinnin tukiopetusryhmästä, jonka perustajajäseniä Mikko ja Pete ovat. Itse olen siinä vain hang-aroundina mukana, mutta ilolla lähden nyt mukaan joukkuekisaan.

Viestijoukkueessa kisaamisessa on ihan oma viehätyksensä. Aikaisemmin viestiin osallistuminen ei ole tullut minulle mieleenkään, minulle triathlon on tähän saakka ollut yksilölaji. Nyt se sitten muuttuu! On mukavaa saada yksi startti alle ennen kesän pitempiä kisoja ja päästä heti sen jälkeen reitin varteen kannustamaan muita. Ja kuten aina kisassa, mitä vain voi sattua matkan varrella. Ajoituksenkaan kanssa ei ole niin tarkkaa, kun yhdestä osuudesta palautuu nopeammin kuin kokonaisesta kisasta. Tulee varmasti mielenkiintoinen kisapäivä!

Tänään meillä oli tiimin ensimmäinen yhteistreeni, kun kävimme Oittaalla hiihtämässä. Ladut Pirttimäen suuntaan olivat jo ihan kohtuullisessa kunnossa, ja koko ajan satoi lisää lunta. Parin tunnin hiihtämisen jälkeen pidimme pienen evästauon parkkipaikalla, ja me Peten kanssa hiihdimme vielä reilun tunnin, omia vauhteja tosin. Kauhean hyvin ei suksi tänään luistanut, mutta silti oli kivaa.

Pari kertaa sattui siinä itsekseni hissukseen hiihdellessäni niin, että minut ohitettiin liian läheltä. Ohittaja siirtyi siis ladulle eteeni parin sentin päähän. Jos en olisi jarruttanut, olisi tullut pieni kolari. Molemmilla kerroilla oman hiihdon zen ja rytmi katosivat hetkeksi. Vähän aikaa mietin siinä, että olenko pieni ihminen kun sellaisesta ärsyynnyn, mutta päädyin sitten siihen, että en ole. Ei voi olla niin vaikeaa mennä vaikka metri-pari edemmäs ohituskaistaa ja takaisin ladulle tullessa vielä vilkaista, että tilaa on riittävästi molemmille. Useimmat näyttävät niin tekevän, ja siihen itsekin aina pyrin. 


Muuten viikonloppuun on kuulunut mm. uintia, trainerilla ajoa ja eilen illalla vanhojen partiokavereiden tapaamista. Olipas taas lämmin ja nauruntäyteinen tapaaminen vanhojen ystävien kanssa, vaikka elämä aika erilaisiin hommiin ja paikkoihin meitä on heitellytkin. Yhteisiä partiokokemuksia ei kuitenkaan korvaa mikään, ja nytkin sovittiin taas seuraavasta tapaamisesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti