sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Viikonlopun topit ja flopit

Tässä listattuna viikonlopun kivat ja yksi vähemmän kiva juttu.

Ensin TOP-jutut:

Kävimme Peten kanssa ekan kerran uimassa Leppävaaran uusitussa hallissa. Parkkipaikat ja hallin sisäänkäynti olivat uudessa paikassa, mutta niin vaan me löysimme perille. Aikamoista hulinaa oli etenkin puku- ja pesuhuoneissa, altaassa oli onneksi enemmän tilaa. Kivalta vaikutti halli, ja uinnin jälkeen kävimme vielä syömässä reissaritkin kahviossa.

Kaksi kertaa salilla. Kuntosalille suuntasimme perjantai- ja lauantai-iltoina. Tilaa oli mukavasti, ja lauantaina saimme treenin jälkeen patukkamaistiaiset ja ilmaiset Lidlin palautusjuomat. 

Pete sai postissa tilaamansa BePro-wattimittarin ja eka treenikin on sillä jo ajettu. Toimii hyvin. Tämä on minullekin hyvä juttu, sillä nyt minun ei enää tarvitse lainata pyöräni Stages-kampea hänelle vaan pyöräni on nyt aina treenivalmis.

Meitä pyydettiin mukaan joukkuekisaan Långvikin puolimatkalle kesäkuussa. Minä uin, Pete pyöräilee ja Mikko juoksee. Kiva saada yksi kunnon startti alle ennen Jönköpingin puolimatkaa heinäkuussa. Tiimimme nimi on UTOR, maaginen lyhenne uinnin tukiopetusryhmästä. Ainakaan joukkueen nimestä ei minulle tule uintiosuudelle minkäänlaisia paineita!

Pitkän juoksulenkin ihanan talviset maisemat tänään Otaniemen rantalenkillä:Kiva oli juosta, kun päällä oli vähintäänkin tarpeeksi ja Salomonin polkujuoksukengät pitivät ihan mukavasti lumella.

Ja sitten se floppi. Emme ole useaan viikkoon päässeet käymään mökillä, mutta eilen sitten lähdettiin ajamaan. Autossa yritimme muistella, olisimmeko muistaneet laittaa kaivon ja vesiputken lämmityksen päälle. Perillä selvisi, että emme olleet ja putki oli tietenkin jäässä. Laitoimme lämmityksen päälle, mutta sen teho ei riittänyt sulattamaan putkea sen reilun neljän tunnin aikana, jonka mökillä vietimme. Pitempään oleiluun viileässä mökissä ilman vettä ei kummallakaan ollut halukkuutta. Ehkä se vesiputkikin sulaa, kun pakkanen vähän tästä lauhtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti