lauantai 3. maaliskuuta 2018

Lomaterveiset

Matkanjärjestäjä Pete varasi meille jonain lokakuun pimeänä iltana lennot Rovaniemelle, sieltä vuokra-auton ja pienen mökin Ylläkseltä. Muistaakseni olin silloin vain varovaisen innostunut, mutta nyt on kyllä ihan superonnellinen olo, kun loma vihdoin alkoi. Reissu tuntuu jo itsessään pieneltä seikkailulta.

Autonvuokrauksessa meni yllättävän pitkään, kun siinä oli jotain satunnaisluottotarkastushässäkkää, ja vuokraamon pojat meinasivat unohtaa antaa takaisin mun ajokortin ja vuokra-auton avaimet. Päästiin kuitenkin matkaan ja parin ylimääräisen silmukan kautta löysimme Rovaniemeltä pohjoiseen menevälle tielle.

Mökki on Äkäslompolossa, ja ladulle on parisataa metriä. Tänään ehdimme hiihtää parisen tuntia, huomenna ja kaikkina seuraavinakin päivinä maanantaita perjantaihin on tarkoitus hiihtää pidempään. Latukartan perusteella uusista reiteistä ei ole puutetta. Ehkä täällä Petekään ei ehdi viikossa hiihtää kaikkia reittejä läpi, kuten on pari kertaa käynyt Rukalla. Töissä on ollut alkuvuosi melko kiireistä, tämä viikon breikki tuli juuri hyvään hetkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti