lauantai 20. marraskuuta 2010

Lepo on tärkeää

Keskiviikon kolmen tunnin urheilujen jälkeen tunsin oloni tosi väsyneeksi, ja kun iltaohjelmassa oli vielä pojan hakeminen Sakara Tour -konsertista Nosturilta puolen yön maissa, päätin pitää torstaina lepopäivän. Jätin siis aamulla pyörän varastoon ja työpäivän jälkeen rentouduin lukemalla. Joe Frielin kirja oli tullut samana päivänä postissa, ja se onkin muuten tosi hyvä! Olen vasta ihan alussa, mutta ihan innoissani. Toivon saavani kirjan avulla tehtyä itselleni hyvän treeniohjelman.
Lempipaikallani sohvalla.

Lepo teki tosi hyvää, ja eilinen HelTrin kuntopiiri tuntui taas tosi kivalta. Tunti ja vartti tehtiin lihaskuntoliikkeitä, 50 sekuntia kutakin kerrallaan kolme kierrosta. Lopussa pidot paranivat niin, että lankussa oltiin 2,40 minuuttia, kylkilankuissa 1,20 minuuttia ja vielä kokeiltiin uutta dynaamista lankkun 1,20 minuuttia. Siinä piti siirtää käsiä vuorotellen eteen- ja taaksepäin. Ei ollut helppoa se.

Normi-perjantain tapaan lähdimme pikapikaa kuntopiiristä kotiin suihkuun, pakkaamaan tavarat ja lapset autoon ehtiäksemme mökille ennen kuin Kova laki alkaa. Taas onnistuttiin!

Aitan perustukset ovat nyt valmiit. Kuljetusfirman edustaja on käynyt täällä Kettulassa jo katsomassa paikkoja, ja kaiken pitäisi onnistua kunhan vielä kaadamme yhden pienehkön koivun. Aitta nostetaan paikalleen tieltä, joka näkyy kuvan yläosassa (isot kuuset kasvavat jo tein toisella puolella). Tontilla kulkee sähkölinja, josta otetaan vierta pois noston ajaksi. Keskiviikkona täällä onkin sitten porukkaa kuin pipoa; kaksi Fortumin miestä, jotka ottavat virrat pois, kaksi perustukset tehnyttä rakennusmiestä, kuljetusauton ja kolmen saattoauton kuljettajat sekä Pete. Kaikkein jännittävin vaihe kuljetuksessa on jo ihan alussa, sillä etukäteen emme voi olla ihan varmoja siitä, mahtuuko kuljetusauto ajamaan tallin pihasta aitta kyydissä. Siellä on pari tosi ahdasta kohtaa.

Hyvät perustukset.
Illalla pääsen taas HelTrin uintitreeneihin Malmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti