perjantai 5. marraskuuta 2010

Lisää nopeutta heti

Voivoi, en ole ihan pysynyt siinä tahdissa, että postaisin liikunnat aina samana päivänä. Rytmi menee heti sekaisin, jos illalla on jotain muutakin ohjelmaa kuin urheilua.

Eilen kävimme Peten kanssa Mäkelänrinteessä uimassa jo viiden maissa. Pari pitkää ja useampikin lyhyt rata oli varattu seuroille, joten ruuhkaista oli. Löysin USATriathlonin twitter-feedistä hyvän artikkelin, jossa oli puhutteleva otsikko: Swim Fast to Get Fast. Siinä oli muutama lyhyt harjoitus, joista kokeilin ensimmäistä. Tuttuja harjoituksia kaikki, mutta hyvästä ohjelmasta huolimatta uinti tuntui vähän raskaalta. On kyllä helppo uskoa, että kovempaakin vauhtia täytyy uida, jos haluaa kehittyä. Melko helposti sitä jää junnaamaan aina vaan sitä samaa.

Lähdin töistä ennen puolta neljää ja sain ajella kotiin päivänvalossa. Keskustelu väistämissäännöistä ja suojatiellä ajamisesta velloo parhaillaan omakaupunki.fi:ssä. Uusin käänne keskustelussa näyttää olevan HePon oikaisupyyntö koskien poliisin tiedotetta. Varmuuden vuoksi yritän väistää kaikkia, jos he eivät ehdi väistää tai selvästi näytä väistävänsä sitä ennen minua. Mieluummin hengissä kuin oikeassa. Väistämissäännöistä on hyvä ja todella perinpohjainen selvitys kuvineen muukalaisia vesirajassa -blogissa.

HelTrin kuntopiirin jälkeen lähdemme ajelemaan mökille, ja sieltä porhallamme huomenillalla ensimmäisiin uintitreeneihin Malmille. Huhu kertoo, että seuralle olisi varattu kokonainen allas. Se vasta oliskin hienoa.

2 kommenttia:

  1. Pyöräillessä olen oppinut säännön: "pyöräilijä väistää aina". Näin se vaan valitettavasti on, jos haluaa välttyä törmäyksiltä.

    VastaaPoista
  2. Niin se on, pitää olla supervarovainen. Joskus autotkin onneksi väistävät, vaikkei tarvitsisi.

    VastaaPoista