lauantai 4. joulukuuta 2010

Mittailua

Kuntopiirissä tehtiin eilen vain kaksi kierrosta, koska kierrosten ja pitojen pituudet ovat kasvaneet. Liikkeitä (19 kpl) tehdään nyt kutakin minuutti. Lankussa oltiin 3:10, sivulankuissa vastaavasti puolet siitä eli 1:35. Lopuksi tehtiin vielä dynaamista lankkua 1:35. Yksi kuntopiirin liikkeistä on polvennostojuoksu, ja suotuisissa olosuhteissa kaikki kuuntelevat oman raskaan hengityksensä lisäksi kulloisenkin juoksijan kenkien napsumista lattiaan. Yhden nopeajalkaisen triathleetin juostessa joku mainitsi mieleensä tulevan Kummelin Tamppaajat, ja muistin minäkin heti tämän eikä naurusta meinannut tulla loppua. Hauskaa oli!

Yksi liikkeistä, hikeä lattialla.
Kuntopiirin jälkeen pidimme taas kiirettä kun tavoitteena oli ehtiä mökille ennen Kovaa lakia. Ihan emme onnistuneet, murha oli jo ehtinyt tapahtua, mutta minä telkkarin orja pääsin sentään hyvin juoneen kiinni siitä huolimatta.

Aamun valjettua näin vihdoinkin aitan omalla paikallaan, ja se sopii siihen kuin nakutettu. Aitan lähelle suunnittelemme hankkivamme kesäksi pingispöydän, kun aitan alle jäi puolet pelikentästämme. Joku ulkokäyttöön soveltuva olisi kiva. Keväällä pääsemme aitan maalaus- ja sisustushommiin. Tyttärellä onkin suunnitelma sisustuksesta jo valmiina.

Kyltti aitan seinässä muistuttaa kahvilamenneisyydestä.
Järvi on (tietenkin) jo jäässä, ja muutaman sentin lumikerroksen alla jää on ihan tasainen. Laitoin Sports Trackerin päälle ja kävelin jäällä kahden pikkusaaren ympäri reittiä, jota aika usein viime kesänä uin. Isomman saaren ympäri matkaa kertyi 1250, ja saman verran, kun kokeilin kävellä toiseen suuntaan ensin rantaa pitkin ja sitten järven poikki suoraan omaan rantaan. Harmi, ettei luistimia tullut tällä kerralla matkaan, niillä olisi helposti voinut kiertää koko järven. Kartta kävelyistä täällä.


Mökki oikealla, aitta vasemmalla.

Isompi saari etualalla, takana pieni kesällä lokkien asuttama saari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti