sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Taas yksi kuntosali

Heräsimme Peten kanssa aikaisin ja kävimme kuntosalilla. Pete löysi eilen uudet lenkkarit, ja pääsi nyt vihdoin juoksemaan. Minä lämmittelin ensin kuntopyörällä ja tein sitten selkäystävällisiä liikkeitä. Loppuun tehtiin tietenkin pidot. Hieno oli gym, eikä siellä vielä meidän saapuessamme ollut kuin yksi nainen. Muutamia tuli toki lisää sen reilun tunnin aikana, jonka siellä vietimme. Sali on hotellin asiakkaillekin maksullinen, mutta kun kassa ei toiminut emme voineet maksaa. Säästettiin 50 taalaa!

juoksumattoja ja kokolattiamatto
Kuntosalin vieressä ovat uima-altaat, mutta ikävä kyllä sinne ei nyt ole menemistä, kun altaat on talvisin suljettu.
Uimaan ei nyt talvella pääse.
Eilen kävimme katsomassa Cirque du Soleilin Ka:n. Se oli tosi upea esitys, visuaalista tykitystä koko reilut puolitoista tuntia ja enemmän pyrotekniikkaa kuin Lordin euroviisussa konsanaan. Niin paljon kaikkea upeaa tapahtui koko ajan, ettei oikein tiennyt mihin olisi katsonut. Jo itse lava oli mieletön rakennelma, joka muuttui jatkuvasti esityksen aikana.

Kolme päivää Vegasia riittää ihan hyvin. Joka paikassa on niin paljon meteliä, hulinaa ja muitakin virikkeitä, että se alkaa jo väsyttää. Huomenna lähdemme ajamaan Salt Lake Cityyn. Siellä on lunta ja pakkasta eli ihan kunnon talvi. Toivomme pääsevämme hiihtämään murtsikkaa Soldier Hollow'hin, saa nähdä onnistuuko. Siellä olivat murtsikkaladut vuoden 2002 olympialaisissa.

2 kommenttia:

  1. Hieno reissu teillä. Itsellä Las Vegas on sellainen paikka, jossa täytyy ainakin kerran päästä käymään, mutta veikkaanpa, ettei siellä kauan viihdy.

    VastaaPoista
  2. Joo, täällä on ihmeellistä. Kasinolla on ihan samanlainen meininki riippuen siitä, mihin aikaan siellä käy: popppi soi ja pelikoneilla ja -pöydissä riittää porukkaa. Luonnonvaloa tai kelloja ei näy missään, ajantaju on helppo menettää.

    Joitakin vuosia sitten Las Vegasista yritettiin tehdä enemmän perheiden lomakohde, mutta viime vuosina on suunta vaihtunut ja Sin City vaikuttaa nimensä veroiselta.

    VastaaPoista