keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Märkäpukusuunnitelmia

Työmatkapyöräily on viime päivinä jäänyt vähiin jatkuvan lumentulon vuoksi. Eilenkin lähdin töihin bussilla ehtiäkseni ajaa Wattbikella 20 sekunnin vetoja ennen pilatesta. Sillä on kyllä kiva ajella, kun dataa pukkaa silmien eteen ihan jatkuvalla syötöllä ja samalla voi vaikka katsella vähän telkkaria. Pilateksessakaan ei tullut kylmä, kun vaihdoin pyöräilyn jälkeen pitkähihaisen kuivan paidan päälle.

Tänään oli Esport Arenalla vilinää, kun samaan aikaan meidän kanssa oli juoksemassa parikin isompaa ryhmää. Juoksin Peten kanssa nelisenkymmentä minuuttia, mukana pari sadan metrin kovempaa settiä (4.30 min/km) ja kaksi kierrosta 5 min/km. Pete piti huolen vauhdista, minä yritin vain pysyä perässä. Mukavasti tuli tsempattua ja juokseminen tuntui ihanalta. Maksoin vähän ekstraa ja menin juoksun jälkeen kuntosalille vahvistamaan selkä- ja vatsalihaksia. Ei ollut läheskään yhtä mukavaa kuin juokseminen.

Viikonlopun lumityöt lienevät saaneet selän taas vähän huonompaan kuntoon, ja nyt sitä vähän särkee. Pete lupasi tästedes hoitaa kaikki meidän lumihommat! Niitä onkin tiedossa nyt viikonloppuna, kun suunnitelmissa on lähteä mökille perjantaina kuntopiirin jälkeen.

Olen vähän googlaillut Salt Lake Cityn kauppoja ensi viikon matkaa ajatellen. Viime reissulla kävimme Salt Lake Running Companyssä, ja nyt meinaan mennä sinne uudelleen ihan ajan kanssa. Siellä on ainakin nettikaupassa myynnissä TYR-märkäpukuja, ja jos niitä voi siellä ihan livenäkin kokeilla ja sopiva löytyy niin teen varmasti kaupat. Lähinnä tämä malli on mielessä. SLRC järjestää myös ilmaisia joogatunteja ja spinning-tunteja, joille osallistujat tuovat omat pyörät ja trainerit. Kuulostaa aika mielenkiintoiselta. Sivuilta löytyi myös linkki Utah Open Water -blogiin. Olin tähän saakka luullut, ettei Isossa Suolajärvessä voi uida, mutta huomaan olleeni väärässä. Ehkä joskus pääsen kokeilemaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti