tiistai 29. toukokuuta 2012

Avovedessä!

Tänään vihdoinkin pääsin kunnolla uimaan avoveteen ja kokeilemaan uutta märkäpukua. Meitä oli yhteensä kuusi innokasta uimaria, tässä ottamani porukkakuva:


En saanut puettua märkäpukua ihan kunnolla päälle, vaan se jäi vähän liian alas. Vanha pukuni oli helpompi pukea, ja saattoi olla vähän niinkin, etten viime vuonna enää kovinkaan paljon varonut sen rikkoutumista. Nyt se onkin täynnä kynsien jälkiä, ja jotkut saumat ovat jopa revenneet. Uutta pukua yritän kohdella paremmin. Nyt oli kuitenkin vähän kiire veteen, niinpä jätin pukemisen lopulta vähän puolitiehen. Se kostautui myöhemmin hiertymänä niskassa.

Vesi oli yllättävän lämmintä, eikä missään vaiheessa ei tullut kylmä. Uiminen oli ihan mahtavaa, juuri niin hienoa kuin muistinkin! Aurinko paistoi, järvi oli lähes tyyni ja läheiseltä nuotiopaikalta leijui ilmaan savun hajua. Kolme kierrosta uitiin, poijuilla pysähdyttiin sen verran, että saatiin porukka kasaan. Puku tuntui hyvältä, kädet mahtuivat hyvin liikkumaan ja meno tuntui välillä jopa vauhdikkaalta, vaikka melkoista siksakkia taisin välillä mennä.

6 kommenttia:

 1. Vooiiiii 3.blogi jo missä avovesi korkattu :))) Polttelee polttelee! Eikö kylmäny varpaita ja käsiä? Toiset järvet voi tosiaan olla jo lämpimämpiä kun toiset.. ;) Mutta mahtava juttu tämä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei palellut yhtään edes käsistä tai jaloista. Kannattaa kokeilla!

   Poista
 2. Onko toi Kuusijärveltä? Taitaa muuten lähteä mun märkäpuku Kuopiosta mukaan ja päästä tositoimiin kunhan palaan viikonloppuna takaisin piäkaupunkiseudulle.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusijärveltä hyvinkin. Toivottavasti vesi ei kamalan nopeasti kylmene nyt viileämpinä päivinä!

   Poista
 3. Kiitoksia uintiseurasta ja kyydistä! Kauden avaus oli oikein mainio, mitä nyt vähän siksakkia mentiinkin :) Kotimatkalla sattui kauden ensimmäinen rengasrikko, onneksi vasta 500m kotiovelta. Metallipiikki lävisti ulko- ja sisäkumin, joten koko setti meni sitten kerralla uusiksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, Mikko! Porukassa on aina kivempaa. Harmi se rengasrikko, ainoa hyvä asia siinä varmaan oli se että määränpää oli jo lähellä.

   Poista