sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Väsy

Tyttärellä on nyt äitienpäivän aamuna riparitapaaminen ja pakollinen messuosallistuminen, mikä osoittaa ehkä vähän huonoa pelisilmää riparivastuullisilta. Joku tästä samasta asiasta huomauttikin viime viikon vanhempainillassa, mutta vastaus oli että ätikin voi tulla mukaan messuun. Ruusukin luvattiin.

No lähdin sitten kuitenkin mieluummin pyörälenkille heti kahdeksalta Kivenlahden Teboililta. Tällä kertaa meitä oli kuusi. Ajelimme samaa reittiä Kirkkonummen suuntaan kuin pari viikkoa sitten. Ilma oli hieno ja aurinko paistoi mutta pyörä ei oikein kulkenut. Jalat olivat väsyneet, enkä varmaan osannut syödäkään riittävästi. Yritin pärjätä pelkällä urheilujuomalla, mutta eihän siitä mitään tullut. Aina ylämäissä jäin, onneksi kaverit odottelivat. Reilut 70 kilsaa ajeltiin, keskari vähän yli 27 km/h.

Jalkojen väsy johtui varmaan eilisestä vähän vauhdikkaammasta lenkistä ja illan potkupainotteisesta uintitreenistä. Mukavia olivat molemmat, varsinkin juoksu kun kävimme Peten kanssa yhdessä lenkillä. Vauhdikkaammat pätkät juostiin tietysti omaa vauhtia, mutta verkat ja palauttelut yhdessä.

Eilen olimme mökillä ja saimme vihdoinkin aloitettua keittiön kaappien maalauksen. Maalit ostimme jo aikoja sitten, muta sopiva aloitushetki antoi vaan odottaa itseään. Eilinen sadekeli tuli siis meille tosi sopivasti, ja saimme työt käyntiin. Valmista pitäisi olla parin viikon päästä, kun tyttärellä on synttärijuhlat mökillä ja ystävättäriä on tulossa juhlimaan sankoin joukoin. Äitienpäivälounaan jälkeen lähdemme taas maalaushommiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti