lauantai 5. toukokuuta 2012

HCR 2.01.52

Olipas hieno juoksupäivä tänään! Sää suosi tapahtumaa ja järjestelyt sujuivat loistavasti. Lähdimme Peten kanssa kotoa puoli kahden maissa, saimme auton parkkiin Meilahden sairaalan tienoille ja kävelimme stadionille. Siellä tapasimme monia tri-tuttuja, tässä tunnelmaa Vauhtitien lähistöltä, kuvassa myös Toffe ja Hartsa:


Pian olikin jo aika lähteä juoksemaan. Vaikka ympärillä olikin paljon porukkaa, pääsin alusta asti juoksemaan lähes omaa juoksua. Olin päättänyt, etten seuraa sykettä vaan vauhtia. Kisan puolivälin saavutin hieman alle tunnissa, mutta siitä eteenpäin alkoivat jalat painaa ja ylämäet alkoivat. Jokaisella juoma-asemalla join vettä tai Gatoradea, 17 kilsan kohdalla otin yhden geelin. Siitä sainkin kivasti energiaa lopumatkan juoksemiseen, vauhti ei vaan ihan riittänyt kahden tunnin alitukseen. Kaksi tuntia täyttyi stadionin mäessä, stadionilla viritin pienen kirinkin ja näin Petrin kamera kädessä. Kuva ei ole ihan tarkka, mutta tunnelma välittyy kyllä:


Uusi puolikkaan enkkani kirjataan nyt numeroin 2.01.52. Täytyy varmaan Espoon Rantapuolikkaalla syyskuussa yrittää mennä vieläkin kovempaa! Maksimisykkeeni ei muuten sittenkään ole viikko sitten mitattu 175, vaan kolme lyöntiä korkeampi 178. Pete juoksi 1.47 ja rapiat, normimeininki.

Mahtava fiilis oli juoksun jälkeen, kun auringonpaisteessa kävelimme takaisin autolle. On se vaan hienoa päästä juoksemaan hyvin järjestetyssä tapahtumassa mukavassa porukassa! Ja ihan mahtavaa on myös se, että pystyn juoksemaan, vaikka nyt illalla jalat ovatkin jäykät ja nilkka ja lonkka kipeät. Kannustus matkan varrella ilahdutti, varsinkin tutut tyypit Töölönlahden eteläpuolella ja stadionin mäessä. Kiitos siis kaikille järjestäjille, mukana juosseille ja tietenkin myös reitin varrella juoksijoita tsempanneille!

10 kommenttia: