perjantai 4. toukokuuta 2012

Valmisteluja

Töiden jälkeen kävin hakemassa HCR-chipin ja paidan Kisiksestä. Hyvin oli porukkaa liikkeellä, mutta onneksi ei paljon tarvinnut jonotella. Paita on tänä(kin) vuonna valkoinen, taisi olla samoin myös silloin 2009, kun viimeksi juoksin saman kisan. Siitepöly tuottaa vähän hankaluuksia, kun lääkityksestä huolimatta silmät turpoavat ja henkeä ahdistaa. Toivottavasti yöksi luvattu vesisade auttaa.

Huomisen sääennuste on koko viikon liikkunut parempaan suuntaan. Nyt näyttää siltä, että olisi puolipilvistä ja lämpöä 12 astetta. Meinaan juosta samoissa kamppeissa kuin Länsiväyläjuoksun eli hameessa ja pitkähihaisessa paidassa. Olen kolmannessa lähtöryhmässä ja ainakin vielä ajattelen lähteväni juoksemaan sellaista vauhtia, jolla 2 tuntia juuri alittuisi. Se olisi kova, mutta mahdollinen aika. Toissijainen tavoite on parantaa puolimaratonin ennätystä, joka on 2.08 Espoon rantapuolikkaalta viime vuonna. Jos kumpikaan edellämainituista ei toteudu niin toivon ainakin pääseväni maaliin saakka.

Tällä viikolla on otettu melko rennosti; tiistaina kävin juoksemassa reilun puoli tuntia ja keskiviikkona uimassa 50 min. Eilen oli lepopäivä ja tänään pitäisi vielä pinkaista lyhyt lenkki. Siinä ne tehdyt valmistelut pähkinänkuoressa. Vielä kun tämän aina nousevan kisajännityksen saisi pidettyä aisoissa...

12 kommenttia:

 1. Tsemppiä kovasti juoksuun!
  Täälläkin on jännitys päällä, vaikken itse juoksekaan. Eräs kaverini, jolle olen tehnyt syksystä lähtien juoksuohjelmaa juoksee huomenna samaisessa tapahtumassa elämänsä ensimmäisen puolikkaan.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä tsemppiä! Hyvin se menee ja jännitys kuuluu olennaisena osana asiaan :D

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä! Ehkä nähdään jossain vaiheessa ennen/jälkeen juoksun. Pieni jännitys tekee hyvää ;)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä kisaan! Siellä itsekin huomenna hölkkäilen.

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä juoksuun :) Minä juoksen puolikkaan huomenna täällä joensuussa-ja näköjään saamme juosta siinä kylmässä räntäsateessa =/ Sama tavoite on kuin sinulla eli 2h alitus, saas nähdä miten käy ja eniten ehkä jännittää tuo keli!

  VastaaPoista
 6. Olen ihan häkeltynyt tästä onnentoivotusten määrästä! Kiitos kaikille, nyt on kyllä ihan pakko jaksaa painaa tukaluusalueella huomenna!

  VastaaPoista
 7. Pieni jännitys siivittää ennätysvauhtiin :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kiitos! Nyt juoksun jälkeen tuntuu ihan tosi hienolta!

  VastaaPoista