lauantai 6. huhtikuuta 2013

Lyhyt mökkireissu

Kahden lepopäivän jälkeen uskaltauduin kuntopiiriin eilen perjantaina. Kuukauden vaihteen myötä oli luvassa taas vähän enemmän työtä ja vähemmän lepoa. Heti alkuun tehtiin lihaskunto-osuus, jonka lepohetket vietettiin lankkuasennossa. Hiki tuli siis jo ennen varsinaisen kuntopiirin alkua. Kuntopiirissä tehtiin neljä kierrosta, 40 sekuntia kutakin liikettä ja 20 sekuntia lepoa siinä välissä. Eilisen uutuus oli pitemmän työosuuden lisäksi se, että nyt meillä oli mukana myös musiikki! Joka liikkeessä oli eri biisi, ja tauoillekin oli oma äänimaailmansa. Lepojakson aikana sitten arvuuteltiin esittäjiä ja biisien nimiä. Tosi mahtavaa, että löytyy halua nähdä vaivaa ja satsata kuntopiirin jatkuvaan kehittämiseen. Arvostan!

Kuntopiirin jälkeen kävimme pikaisesti suihkussa ja ajoimme mökille kahdestaan. Moneen viikkoon emme olleet siellä käyneet, ja oli kiva nähdä miten kevät on edistynyt Kettulassa. Parkkipaikalla oli lunta, mutta onneksi saatiin auto parkkiin ilman lumitöitä. Aamulla ilahduimme, kun näimme tutut kaksi joutsenta lentämässä matalalla järven yli. Se oli hieno hetki, harmi etten ehtinyt saada kameraa esiin!

Hiekkatiet olivat aamulenkin reitillä jo melkein kokonaan sulaneet, vain muutamia jäisiä paikkoja löytyi. Alla niistä varmaan pahin.Jalat tuntuivat hieman väsyneiltä, mutta se ei haitannut kun ilma oli aurinkoinen ja lämpötilakin nousemaan päin yön pakkasten jälkeen. Mökin pihalla on vielä parikymmentä senttiä lunta, eipähän tarvitse vielä alkaa puutarhahommiin. Järvi on ihan kokonaan jäässä, vaikka avovesiuintikauden pitäisi päästä alkamaan viimeistään vajaan kahden kuukauden kuluttua.Tänään meille selvisi, että Kalmarin pre-race onkin jo keskiviikkona. Alunperin olin suunnitellut osallistuvani siihen Aten kanssa, mutta se meneekin nyt meiltä sivu suun koska lähdemme Ruotsiin vasta keskiviikko-iltana. Ehkä ihan hyvä niin, ainakin logistisesti on helpompaa kun mukaan otetaan vain yksi pyörä. Atte ja minä lähdemme Ruotsiin kannustusjoukkoihin, tytär jää kotiin ja menee Weekend-festivaaleille. En oikein tiedä, kummasta olen enemmän huolissani: Petestä ensimmäisellä täydellä matkallaan vai tyttärestä, joka juhlii tuhansien muiden nuorten kanssa koulun alkamista ja on yksin kotona.

Lisäys: mökkimatka oli siksi lyhyt, että piti ehtiä vielä Malmille seuran uintitreeneihin. Mukavasti oli porukkaa, uitiin tekniikkaa ja 6x100 II-vauhtia.

2 kommenttia:

  1. Sinut on haastettu: http://triathlontreeni.blogspot.fi/2013/04/oh-my-blogihaaste-hammastyin.html

    VastaaPoista