tiistai 13. elokuuta 2013

Matkaan!

Kamppeet on nyt pakattu, ja huomenna on lähtö. Pete tulee hakemaan minut kahden maissa, ja sitten ajelemme Olympiaterminaaliin ja sieltä laivaan. Viideltä päästään jo ruokapöytään.

Tällä viikolla siirryttiin työpaikan salilla syysaikatauluun. Eilen kävin astangajoogassa ja tänään aamulla pilateksessa. Astangajoogassa oli tosi hyvä uusi ohjaaja, ja pilateksessa sama taitava kaveri kuin viime keväänäkin. Vatsalihakset ovat nyt taas sopivasti kipeät ja takareisiä ja lonkankoukistujia venytetty. Treeniohjelmassa on nyt vähän enemmän juoksua. Sunnuntaina juoksin lähes kaksi tuntia, tänään reilut puoli tuntia. Sunnuntain lenkille Pete tuli mukaan Jopolla ajellen ja piti hyvää tunnelmaa yllä.

Päivittäinen työmatkapyöräily jatkuu taas huomenna, vaikka vaara kastua kunnolla on ilmeinen. Sateen sattuessa ajetaan sateessa. Harmi vaan, että juuri tänään pesin pyörän. Se pesu meni ihan hukkaan, jos aamulla rapa lentää. Tänään aamulla oli viimeöisen rankkasateen jälkeen Huopalahdentiellä niin paljon vettä, että toinen jalka kastui melkein nilkkaa myöten. Onneksi töissä on kamppeiden kuivaushuone, sinne vein kengät ja laitoin tuulettimen hurisemaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti