maanantai 4. toukokuuta 2015

Mökkireissun vikat päivät

Olipa ihanaa viettää mökillä kolme kokonaista päivää nyt vappuviikonloppuna! Sitä ennen meillä olikin ollut mökillä käymisessä useamman viikon tauko, kun viikonloppuisin on ollut aina jotain muuta ohjelmaa.

Uimaan ei vielä menty, mutta kävimme kyllä juoksemassa ja toisellakin pitkällä pyörälenkillä. Lauantaiksi oli luvattu sateista säätä, mutta sateet alkoivatkin ennustettua myöhemmin eli vasta alkuiltapäivästä. Hyvin ehdin käydä lenkillä hyvän sään aikana. Ohjelmassa oli puolimaratonvauhtista juoksua, ja kylläpäs se tavoitevauhti tuntui kovalta väsyneillä jaloilla.

Pete ajoitti oman juoksutreeninsä samaan aikaan, ja teimme yhdessä vielä 30 minuutin vatsa- ja selkälihastreenin terassilla. Alun pitojen jälkeen ehdotimme vuorotellen sopivia liikkeitä ja teimme kutakin 40 sekuntia ja pidimme lepoa 20 sekuntia. Olin kevään aikana vähän harkinnut TRX.nauhojen ostoa, mutta kyllä se oman kehonkin paino näköjään riittää hyvään treeniin.

Sunnuntaina ajoimme taas pyörillä, nyt vanhan Turuntien pohjoispuolellla. Kivoja pieniä teitä löytyi, eikä tuolla suunnalla ole juurikaan liikennettä. Vain yhden pienen stressaavan pätkän jouduimme ajamaan Porintien vartta. Tasainen oli asfaltti ja leveä piennar, mutta ihan liikaa autoja minun makuuni. Pian käännyimmekin hiljaisemmalle paikallistielle.
Lenkin loppupuolella alkoi tulla vettä ja samalla myös kylmä, kun vaatteet kastuivat. Välillä sade taukosi vain alkaakseen taas pian uudelleen. Olin edellisellä viikolla ostanut vedenkestävät sukat juoksuklubin sateisia treenejä varten, ja ne olivat kyllä todella kivat ja lämpimät myös pyöräilykengissä. Oikeasti kylmä tuli vasta, kun piti alkaa laittaa pyörää autoon ja odotella suihkuun pääsyä.Vappupallolenkki Stravassa (nousumetrit eivät pidä paikkaansa):

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti