lauantai 18. kesäkuuta 2016

Lepoviikon tekemiset

Palautuminen viime viikonlopun kahdesta startista tuntuu todellakin ottavan aikansa; pari lepopäivää jo ollut tällä viikolla, ja vielä tänäänkin vaihdoin kolmen tunnin pyörätreenin vajaan puolen tunnin uintiin kun vielä väsytti (ja sääennuste lupasi sadetta koko päiväksi). Väsymykseen on osasyynä varmaan sekin, että eilen piti herätä jo viiden maissa, kun kävin heittämässä tyttären lentokentälle. Hän lähti ystävättärineen viikoksi Kreikkaan lomailemaan.

Tiistaina kävin Heltrin 1500 metrin avovesiuinnissa Oittaalla. Ihan kiva startti, kun mukana oli 78 seurakaveria. Toisella kierroksella jouduin himmaamaan matkavauhtiin, kun kovempi vauhti alkoi tuntua liian pahalta. Toinen kierros näyttääkin Movescountin mukaan olleen yli minuutin hitaampi kuin ensimmäinen. Noh, se oli sellainen cuppiuinti. Tulokset.

GPS-kellon mukaan uitu matka oli vain 1300 m.

Keskiviikkona tein kotona pientä kuntopiiriä ja torstaina kävin Leppävaaran hienossa uudessa maauimalassa uimassa. Sateella uiminen oli kiva uusi kokemus ja uinti tuntuikin jo paremmalta kuin tiistaina.

Mökillä olemme päässeet käymään nyt valitettavan vähän muiden kiireiden vuoksi, mutta täällä ollaan taas. Puutarha on aika villiintynyt ja vadelmapensaita puskee terassilautojen läpi.


Portaat rantaan alkavat olla pian nekin saniaisten, pajujen ja vuorenkilpien vallassa. Ensi syksynä täytyy kyllä vähän siirrellä kasveja uusiin paikkoihin, etteivät terassit ja kulkuväylät pääse kasvamaan umpeen. Näin taisin ajatella jo viime kesänä, mutta ehkä tänä vuonna saan jotain myös aikaiseksi...Tuli ihan mieleen tämä Pinterestistä löytämäni kuva:


Huomenna on taas vähän aikaisempi herätys, kun lähdemme Långvikiin kisaamaan joukkuesarjassa. Minä uin, Pete pyöräilee ja ystävämme Mikko juoksee. Joukkueviestin lähtö on samaan aikaan miesten lähdön kanssa, siitä voi tulla jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti