torstai 5. tammikuuta 2012

Hups!

Tiistaina oli vuoden ensimmäinen pilates-tunti uuden ohjaajan komennossa. Hänellä oli ihan erilainen lähestymistapa pilatekseen kuin nyt lomailevalla vakkariohjaajalla. Arvasin ettei tule hiki eikä välttämättä edes lämmin, kun ohjaajan ensimmäiset sanat olivat "menkää selinmakuulle". Hän puhuikin niin hiljaa, että oli välillä vähän vaikea kuulla. Ei ihan sitä mitä toivoin, mutta ehkä tahti paranee kevättä kohden. Olin ennen pilatesta juossut juoksumatolla reilut puoli tuntia, joten kylmä ei tullut makaillessakaan. Sekin oli erilaista, ettei hän ohjannut jokaista hengitystä ja liikettä, vaan näytti kerran-kaksi ja kierteli salissa varmistamassa että kaikki tekivät oikein.

Eilen katsoin taas kaksi jaksoa Konttoria, kun ajoin trainerilla. Hauskaa oli ja hiki lensi. Tein yhden jalan pyörityksiä ja puolen minuutin kovempia vetoja. Tunti menee ihan kevyesti, kun on jotain hyvää katseltavaa. Ensi kerralla yritän avata ikkunankin, ettei tule ihan niin kuuma.

Ostin räpylät, kun kävimme Peten kanssa Märskyssä uimassa. Petellekin olisin ostanut, mutta sopivaa kokoa ei löytynyt. Uin parin kilsan treenin, ja siihen vielä mausteeksi räpylöiden kanssa delffareita kaikilla osaamillani tavoilla, vaparin potkuja ja vähän nopeampia vinstoja. Koin ihanaa vauhdin hurmaa, kun vesi suhisi korvissa. Pieni vahinko sattui, kun sain loistoidean ohittaa vaparia uiva Pete alapuolelta. Matkaa oli vain reilut kymmenen metriä, ja luulin ehtiväni. Lopputulos oli se, että kopsahdimme yhteen altaan päässä. Hups ja oho! Kumpaakaan ei onneksi sattunut.

Aion ottaa räpylät mukaan hallille ainakin kerran viikossa. Meillä on Triathlon Europe -lehdestä joku neljän viikon uintiohjelma, jonka avulla pitäisi saada lisää nopeutta. Siinä ensimmäisellä viikolla pitäisi uida mm. räpylöillä, joten nyt ei ole senkään toteuttaminen ainakaan kamppeista kiinni. Ehkä kokeilen sitä vähän myöhemmin keväällä.

1 kommentti:

  1. In this modern and fashionable society, people are pursuing for tiffany jewellery cool, unique, stylish and innovative. Whether it is tiffany uk or fashion accessories all means a lot for modern society of today. Same is the case with trendy looking tiffany jewellery uk. When these are oakley sunglasses online, the excitement just gets doubled. Most chic looking cheap oakley sunglasses are in fashion now. These are one of the favorite fashion accessories for men and women long time ago. If you have not yet tried fake oakley sunglasses, it's time to own one and feel the difference it can make to your personality. These are just brilliant and fabulous tiffany and co. They are most iconic and can provide you with a new feeling and enhance confidence. The quality of tiffany co jewellery is just superior to what you have dreamt of.

    VastaaPoista