perjantai 20. tammikuuta 2012

Teknisiä ongelmia

Meidän kotiläppärimme lakkasi toimimasta tiistaina ihan yllättäen. Kone vain hyrisi ja näyttö oli mustana. Kaikkia temppuja kokeiltiin, mutta mitään ei taida olla tehtävissä. Toivottavasti tiedostot saadaan kuitenkin pelastettua, varsinkin valokuvat. Nyt väliaikaiskäytössä on Peten vanha työkone, ei kovin häävi vehje tämäkään. Kotona vaihdoimme laajakaistatoimittajaa, ja vaikka meillä nyt on teoriassa vähemmän kaistaa, käytännössä sitä tuntuu olevan paljon enemmän. Meilläkään ei yhteys pätki, vaikka alakerrassa pelataan ja puhutaan Skypessä samaan aikaan.

Ilmoittauduin taas yhdelle uintikurssille. Työnantaja tukee Mäkelänrinteessä järjestettävää kuuden kerran uintikurssia. Kurssille ei ensin ollut tulossa tarpeeksi osallistujia, joten lupasin lähteä mukaan jotta se järjestettäisiin. Ja ainahan sitä oppii jotain uutta; varsinkin nyt kun ohjelmassa on vapaauinnin lisäksi myös rinta- ja selkäuintia. Kurssi alkaa kuukauden päästä, osallistujia on 12.

Työmatkapyöräilynkin olen saanut taas aloitettua usean viikon tauon jälkeen. Pyöräni oli jonkun aikaa lainassa pojallani koulumatkoja varten, kun hänen omasta maastopyörästään puhkesivat jatkuvasti kumit. Nyt on pojan maasturi kunnossa ja nastarenkaat siinäkin alla. Melko huonoja pyöräilykelejä oli tällä viikolla, lunta on pyryttänyt ihan kunnolla. Nyt viikonloppuna aion kaivaa sukset esiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti