sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Ennätyksiä

Peten kanssa teimme eilen uudet ennätykset Heltri-cupin 400 m uinneissa. Pääsin tavoitteeseeni eli alle seitsemän minuutin niukin naukin (6.59), ja Petekin paransi ennätystään lähes parikymmentä sekuntia. Lähdin uimaan ihan liian kovaa, ja viimeiset 300 m olivatkin selviytymistaistelua. Valmentajan hyvä neuvo kisan jälkeen oli lisätä tehoharjoittelua. On kai pakko ottaa se kello mukaan treenaamiseen. Toisaalta on ihan hyvä tietää, että osaan uida kovaakin, tosin vain harmillisen lyhyen matkan!

Perheen uintitähti oli kuitenkin poikamme Atte. Ei riitä, että voittaa äitinsä shakissa, Monopolissa ja pituudessa, omaa punaisen vyön taekwondossa ja vieläpä lukee pitkää matikkaa lukiossa (minulla oli lyhyt). Pitää vielä uidakin 400 m reilusti alle seitsemän minuutin (6.38) ihan ensimmäisellä yrittämällä. Jos en olisi niin iloinen hänen puolestaan, alkaisi varmaan oma ikä ja hitaus harmittaa! Ehkä se meidän perheen suurin triathlon-toivo sittenkin on vasta seuraavassa polvessa.

Eilistä kevyttä päivää kompensoin tänään ajamalla lähes kolmen tunnin pyörälenkin. Melko loskaista oli ja eteneminen hidasta, mutta nyt pysyin pystyssä koko reissun Espoosta Kirkkonummelle ja takaisin. Tässä yhteenveto koko viikon kuntoiluista:

ma lepo
ti pilates 45 min, spinning 1 h
ke juoksu 48 min, core 22 min
to uinti 1h 10 min
pe kuntopiiri 1 h
la uinti 15 min
su pyöräily 2 h 50 min

yhteensä 8 h 10 min

8 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea teille kaikille saavutuksistanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ammi! Oli kyllä jännä ilta!

   Poista
 2. Hienoja suorituksia teillä kaikkilla! Aten meno on kyllä jäätävän kovaa, nopeasti oppinut uimaan ja vauhti on kohdallaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihmeellisen kovaa se hänen vauhtinsa. Ihan turhaan sanottiin, ettei kannata toivoa alle seitsemän minuutin aikaa niin lyhyellä harjoittelulla. Kiva olla väärässä!

   Poista
 3. Pojasta polovi paranee ;) ne aina ovat niin mukavia nuo äiskän ja iskän hakkaamiset lajissa kuin lajissa! Meinaa vetää suupielet hymyyn tuo pitkä matikka... meillä kun noita matikkapäitä on viisi ja yksi lyhyen matikan "taistellut"... arvaa kuka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Saan kuulla vähän väliä kuittailua siitä lyhyestä matikasta. Nyt valitsisin toisin. Silloin en tiennyt, että lyhyt matikka rajaa pois lähes puolet korkeakoulujen opiskelupaikoista. Onneksi paikka irtosi kuitenkin lyhyelläkin matikalla...

   Poista
 4. Hienoja uusia ennätyksiä, onnea! :)

  VastaaPoista