keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Lenssussa

Viikko lähti kivasti käyntiin, kun maanantaina kävin juoksemassa reilun 9 kilsan lenkin. Loskaa oli tiellä vain paikka paikoin, hiekoitussoraa puolestaan ihan joka paikassa. Juoksun jälkeen selkä tuntui vähän jäykältä, ei pitäisi varmaan heti suikun jälkeen lösähtää sohvalle makaamaan...

Eilen töiden jälkeen alkoi vähän päätä särkeä ja kurkku tuntui aralta. Mittasin kuumeenkin, ja kun sitä ei ollut, lähdin spinningiin. Nyt muistin ottaa pyöräilyshortsit mukaan, ja spinnailu tuntuikin paljon mukavammalta kuin lauantaina. Sykemittarin patterinkin sain vaihdettua ja pääsin seuraamaan ihan livenä, miten syke nousi ja laski kuvitteellisten mäkien mukaan. Ajelin takarivissä ja sieltä näki hyvin miten parikymmentä seurakaveria polki ihan samaan tahtiin hyvän musiikin tahdissa. Jotain maagista siinä hyvässä spinningtunnissa on!

Viime yönä nukuin vähän huonosti, ja alkuillasta piti pari kertaa nousta niistämään. Heräsin kuitenkin kuudelta kuten aina arkisin ja vähnä kipeästi olosta huolimatta lähdin töihin. Vajaan tunnin ehdin olla töissä, kunnes olo alkoi tuntua niin huonolta että päätin lähteä kotiin. Edelleenkään ei ole kuumetta, heikko olo vaan. Päätä ja kurkkua särkee ja nenä vuotaa. Koko päivä on mennyt sohvalla lepäillessä. Taitaa nyt tulla parin päivän tauko treeneihinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti