perjantai 1. helmikuuta 2013

Haaste

Sain lenkkareissa-blogin Ninniltä haasteen, jossa pitää kertoa itsestään kahdeksan asiaa. Tällaiset olivat haasteen ohjeet:

1. Kiitä haasteen antajaa.
- Kiitos, Ninni!

2. Jaa haaste kahdeksalle bloggaajalle.
- haastan mukaan kaikki tämän postauksen lukevat bloggarit, joita haastetouhu innostaa.

3. Ilmoita haasteesta näille kahdeksalle.
- kts. vastaus yllä

4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

Vähän aikaa näitä pohdin, ja näihin kahdeksaan satunnaiseen asiaan päädyin:

1. Siirryn tänä vuonna uuteen ikäkausiryhmään tri-kisoissa: N45. Jotenkin ne vuodet vaan ovat vierineet; avioliittomme täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja poikamme 18. Tytär on sentään vielä pari vuotta ihan virallisestikin vanhempiensa huolettava eli alaikäinen.

2. Haluaisin ajatella kuten vuosi sitten edesmennyt mummini, joka sanoi peiliin katsoessaan ihmettelevänsä, kuka vanha mummi siellä näkyy. Hän kun tunsi itsensä nuoreksi tytöksi. Hän säilyttikin tyttömäisen olemuksensa loppuun saakka.

3. Minulla on kolme polkupyörää ja haaveilen neljännestä. Yhdestä pyörästä olisin nyt valmis luopumaankin.

4. Minulla on ollut silmälasit jo 35 vuotta. Kuivien silmien vuoksi en voi käyttää piilolinssejä tai edes harkita taittovirheleikkausta. Jos en siis moikkaa tuttuja uimahallissa tai pukuhuoneessa, se johtuu vain siitä etten näe kunnolla.

5. Opiskelupaikan valinnassa kuljin valmiiksi tallattua polkua. Isoisäni, isäni ja äitini ovat kaikki valmistuneet ekonomiksi Helsingin kauppakorkeakoulusta, ja niin minäkin. Gradun tein yhdessä siskoni kanssa. Olin opiskelun ohessa töissä parin ensimmäisen vuoden jälkeen, ja KTM:n paperit olisivat voineet jäädä saamatta ilman siskon suotuisaa myötävaikutusta.

6. Olen aina ajatellut hankkivani lapset alle kolmekymppisenä, ja onneksi suunnitelma toteutui. Esikoisen syntyessä olin 27 ja kuopuksen 29. Olin kotona yhteensä reilut kolme vuotta, kun lapset olivat pieniä. Lasten välissä ehdin töihin sopivasti yhdeksäksi kuukaudeksi.

7. Treenivaatteiden ostaminen on minusta helpompaa ja hauskempaa kuin työvaatteiden. Sopivia tuntuu myös löytyvän helpommin.

8. Minussa on vähän kontrollifriikin vikaa. Kun Jupis kysyi, mitkä omasta mielestäni ovat vahvuuteni kilpailijana, en keksinyt muuta kuin että olen aina ajoissa paikalla ja kamppeet ovat järjestyksessä. Onhan sekin jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti