tiistai 5. helmikuuta 2013

Korvaavaa tekemistä

Toinen päivä liikkumatta selässä olevien allergiatestiteippausten kanssa, ja vähän tekee tiukkaa. Eilen päivitin vähän blogin ulkonäköä, tänään katseltiin Modernia perhettä Netflixistä aika monta jaksoa. Sen lisäksi leivoin runebergintorttuja paljolla hillolla ja sokerikuorrutteella. Eivät olleet nättejä, mutta kaikki meni. Onneksi tämä treenibreikki kestä vain pari päivää, muuten voisi tulla vähän liikaa herkuteltua ja vaan istuttua. Mukavasti on tänään tullut lunta, viikonloppuna on toivottavasti mahtavat hiihtokelit.

Lisäsin kesän kisasuunnitelman jokin aika sitten blogin oikeaan palstaan. Viikonloppuna vahvistui sekin, että seikkailukisaura alkaa toukokuussa Spring Adventuressa Arjan kanssa. Nyt täytyy vihdoinkin alkaa pyöränhankintahommiin. Aika pitkään se on jo mielessä ollut, mutta kun en osaa valita sitä oikeaa. Budjetti on tonnin kieppeillä, ja joku hyvä seikkailukisoihin ja myös työmatka-ajeluun sopiva jäykkäperäinen maasturi pitäisi löytää. Fillarifoorumin vinkkejä olen lueskellut, ja pää on nyt vähän pyörällä kaikesta uudesta infosta. Nyt on kuitenkin jo aikataulu selvillä, ennen toukokuun 11. päivää pitäisi pyörä saada.

Sääksi Triathloniin laitoin jo meidän perheen ilmoittautumiset menemään. Perusmatkalle osallistutaan kaikki. Se oli viime vuonna niin kiva kisa, että tänä vuonna on mukava päästä kokemaan samaa tunnelmaa uudelleen. Etenkin Sääksjärven kirkas ja kylmänpuoleinen vesi jäi mieleen.

4 kommenttia:

 1. Mullon ainakin Cuben LTD Pro ja kun vaihdoin satulan (minkä vaihdan aina joka pyörästä), on sen jälkeen pyörä tuntunut oikein hyvältä. Vajaan tonnin maksoin (tosin oli edellisvuoden malli ja joku jämäkoko). En toki ole mikään maastopyöräilijä, mutta hyvin sillä työmatkaa ajaa ja sen mitä sielä maastossa yritin mennä, niin ei se pyörästä ainakaan kiinni ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cubea olen minäkin katsellut. Hah, ei se mullakaan vielä kertaakaan millään lenkillä ole pyörästä kiinni ollut... Ei ihan varmasti maastossakaan.

   Poista
 2. 29er radonia tonnilla. Tuollaisen mä ottaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä. Joku on joskus sanonut, että 29er voisi olla minulle vähän liian iso eikä ehkä ihan tarpeeksi ketterä maastossa. Mene ja tiedä. On tää vaikeeta!

   Poista