keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kisoja ja treenejä

Joroisille ilmoittautuminen tuli ja meni. Vaikka saitti välillä kaatuilikin, sain ilmoitettua Petrin, Aten ja itseni mukaan kisaan. Yllättävän nopeasti ne paikat sitten hupenivatkin, ja tapahtuma myytiin loppuun suuren maailman tyyliin reilussa vuorokaudessa. Hotellihuoneen Varkauden Scandicista olin varannut jo aikaisemmin. Se taitaa kyllä olla vain kahdelle hengelle, mutta yritän vaihtaa sen isompaan keväällä jos tulee vaikka peruutuksia. Tai voihan se meidän lapsi nukkua vaikka patjalla lattialla...

Joroisten lisäksi osallistun ensi kesänä ensimmäistä kertaa järjestettävälle Tahko Triathlonin puolimatkalle. Sinne olen näillä näkymin lähdössä ihan itsekseni, sillä Petri on samaan aikaan kisaamassa jo toistamiseen Kalmarin Ironmanilla. Harmi, että kisat menevät päällekkäin, mutta ei siellä Tahkolla varmaan ihan yksin tarvitse olla.  Huone on Tahkoltakin jo varattu eli majoitus on kunnossa.

Ensi kesän kisasuunnitelma täydentynee vielä ainakin Kiskon ja Sääksin perusmatkoilla ja ehkä vielä jollain syksyisellä maratonilla.

Astangajoogaa on nyt takana neljä kertaa muutaman vuoden tauon jälkeen. Toistaiseksi se tuntuu tosi mahtavalta ja olen hyvin jaksanut venyttää työpäivää joogan alkuun klo 17:15 saakka. Jalkojen lihakset venyvät hyvin, selkäranka saa mukavasti kiertoa ja mieli lepää. Viikon toiselle vakitunnille, tiistai-aamun pilatekseen en ehdi ihan joka viikko kokousten vuoksi. Käyn siellä kuitenkin aina kun töiltäni pääsen.

Tällä viikolla alkavat taas Heltrin treenit. Olen ilmoittautunut torstai-illan uintiin Pirkkolassa ja kuntopiiriin, joka on perjantaisin Meilahdessa. Pääsin uinnissa "nopeiden" ryhmään, joten odotettavissa on astetta kovempaa treeniä kuin aikaisemmin. Viime vuonna uintitreenit menivät melko usein omalla mukavuusalueella polskutellessa, tästä eteenpäin se ei varmaankaan enää riitä.

Kuntopiiri on ollut jo muutaman vuoden ollut lihaskuntoharjoitteluni ehdoton kulmakivi, niin varmasti myös kuluvana vuonna. Mitä muutakaan iloa sitä keski-ikäinen ihminen perjantai-iltoihinsa keksisi kuin legendaariset pidot itseään kovakuntoisemmassa ja hauskemmassa seurassa?

4 kommenttia:

 1. Tahko triathlon on täälläkin kisakalenteriin menossa. Kiva saada kunnon puolimatkoja lisää kisakauteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että Tahkolle tulee muitakin ja hyvä että tulee valinnanavraa. Ainakin etukäteistiedon perusteella Tahkolla on kaikki mukavasti yhdessä paikassa, majoitukset ja kisapaikat.

   Poista
 2. Mä en ees jaksanut yrittää ilmota Joroisille. Tahkoa harkitsen, mutta katsotaan, harkitsenko sitäkin sitten liian kauan... :)

  Mulle sopi parhaiten noista treenivuoroista ja -paikoista joku alkeisuintiryhmä. Tosin eipä mulla olisi ollutkaan asiaa sinne kovien jätkien ryhmään. Ja muutenkin mä nyt haluankin treenata lähinnä tekniikkaa ohjatusti. Katotaan, saisko niitä kovia vetoja vedeltyä ihan ittekseen (as if...)

  Harmi, kun Kilon vuorot loppuivat. Täältä Espoosta on niin pitkä matka kaikkialle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmo sisään vaan Tahkolle, Minttu!

   Olen kyllä iloinen tuosta Pirkkolan vuorosta, aika monet muut harjoituspaikat ovat hankalan matkan päässä Toivottavasti sullekin löytyy hyvä ryhmä.

   Kilossa olisin mielelläni minäkin jatkanut, se on kiva paikka.

   Poista