lauantai 28. syyskuuta 2013

Muistoja ja suunnitelmia

Olen töissä mukana yhdessä innovaatioprojektissa, ja sen yhteydessä olemme listanneet monenlaisia start-up -yrityksiä. Yksi johon voisi  jopa olla valmis sijoittamaan (ainakin virtuaalisesti) on Memoto. Se on pienenpieni vaatteisiin kiinnitettävä automaattinen kamera, joka ottaa pari kuvaa minuutissa. Olisipa ollut mahtavaa, jos minulla olisi ollut tuollainen viikko sitten ekalla maratonilla! Nyt olisi selattavana satoja kuvia tasaisesti koko matkalta. Niitä katsellessa olisi varmasti helppo muistella juoksun eri vaiheita. Joltain pyörälenkiltäkin saisi varmaan ihan mahtavia kuvia. Uimaan sitä ei ehkä voisi ottaa, koska se on vain "säänkestävä". Vielä en ole tilausta sisään laittanut, mutta harkinnassa on.

Olen palannut maratonin jälkeen normaaliin viikkorytmiin liikunnoissa. Niinpä torstaina kävin Pirkkolassa seuran uintitreeneissä ja eilen kuntopiirissä. Kuntopiiri tuntui kropassa vielä aamullakin, kun lähdimme Peten kanssa Märskyyn uimaan. Meillä kävi hyvä tuuri, kun ehdimme Märskyssä uida hyvän treenin omalla radalla kahdestaan ennenkuin siellä alkoi uintikisat.

Nyt tuntuu siltä, etten sittenkään lähde Vantaalle juoksemaan puolikasta. Ehkä on jo hyvä aika vähän chillata ja antaa kropan levätä kesän ja syksyn treenailujen ja kisojen jälkeen. Kannustamaan lähden tietenkin, kun Pete osallistuu maratonille ja Atte puolikkaalle. Taitaa siellä jotain muitakin tuttuja olla juoksemassa, joten otan IM-lehmänkellon ja kameran mukaan.

Ensi lauantaina lähdemme pyöräillen kiertämään Reitti 2000:a. Lähtö on klo 8:00 Laakson ratsastuskentän vierestä. Tervetuloa mukaan! Tällä hetkellä meitä on kasassa pieni viiden hengen porukka ja mukaan siis mahtuu. Koko päivä kannattaa hommaan varata ja pyörään laittaa valot eteen ja taakse jos pimeä yllättää. Hyvät eväät ovat myös varmasti tarpeen.

Omaan maastopyörään ostin jo Wigglestä uuden satulalaukun ja takavalon. Satulalaukkuun mahtuu nipinnapin vararengas, pieni Parktool-työkalu ja rengasrauta. Tässä kuva uudesta systeemistä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti