torstai 11. kesäkuuta 2015

Lepoa

Lepoviikko on tuntunut Pirkan pyöräilyn jälkeen tosi hyvältä ja etenkin tarpeelliselta, olo on vieläkin vähän väsynyt eivätkä sykkeetkään ole palautuneet normaalille tasolleen.

Tiistaina olin Kuusijärvessä vähän kellumassa, kun Pete osallistui Heltrin harjoituskilpailuun, Rykäsyyn. Minun ei yhtään tehnyt mieli kisaamaan, mutta kevyt uinti tuntui ihan kivalta idealta. Otin videolle Peten vaihdot, ja niitä sitten vähän analysoimme. Ihanan rauhallinen meininki oli niissä, ei mitään kiireen tuntua. Ekassa triathlonkisassaan hän hoiteli vaihdot niin verkkaisesti, että muutama kokeneempi lajin harrastaja luuli hänen jo keskeyttäneen. 


Pete maalissa.

Olisi varmasti ollut hyvä minunkin saada yksi kisastartti alle ennen Kiskon perusmatkaa, mutta nyt ajattelin asiaa palautumisen kannalta. Mieluummin tunti liian vähän treeniä kuin minuutti liikaa vai miten se sanonta nyt meneekään. Kiva oli kuitenkin päästä kisafiilistä vähän haistelemaan ja tuttuja tapailemaan. Ostin jopa lipun saunaan ja suihkuun (6 eur), melkoista luksusta kun yleensä kamppeet vaihdetaan rannan pukukopissa. Suihkun ansiosta ei tullut kylmä siinä Peteä odotellessa.

Uinti Stravassa:Jännästi se vauhti nopeutuu, kun tiedot siirtyvät Movescountista Stravaan. Strava näyttää nimittäin uinnin vauhdiksi 4 m/s  ja sen mukaan olisin ollut liikkeellä vain 41 sekuntia, kun kyse oli pikemminkin minuuteista. Onkohan ongelma järjestelmien välisessä integraatiossa vai jossain omissa asetuksissani? Pyöräilyasetuksilla näyttää puolestaan nousumetrejä kertyvän Stravassa paljon enemmän kuin Movescountissa. Tästä ongelmasta olen jo laittanut Suunnolle viestiä. Vastausta en ole saanut ja ongelma näyttää jatkuvan.

Eilen keskiviikkona ajoin työmatkat pyörällä ja kävin flow-joogassa työpäivän jälkeen. Hieman hutera olo oli joogassakin, mutta sykkeet menivät jo parempaan suuntaan. Työpaikan jooga päättyi nyt tältä keväältä, toivottavasti jatkoa tulee syksyllä. Ruokakin on maistunut, millään sushilounailla ei nyt pärjätä!

Tänään olen ajellut Jopolla vajaat 10 kilsaa, mutta muuten meinaan pitää lepopäivän. Huomenna on firman kesäpäivä, joten (juoksu)treeni pitää tehdä jo ennen töihin lähtöä, kun illalla menee kuitenkin vähän myöhempään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti