keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Kisat ja matkat järjestykseen

Pari päivää olen nyt lepäillyt, kun viikonlopun treeneissä alkoi olla vähän väsynyt pössis. Välillä on ihan kiva, kun ehtii illalla muutakin kuin treenata. Ja mitä muutakaan sitä sitten tekisi, kun suunnittelisi treeni- ja kisamatkoja. Ja bloggaisi, tietenkin.

Töissä olen parin viime kuukauden aikana oppinut käyttämään Trello-nimistä ilmaista verkkopalvelua asioiden järjestämiseen ja priorisointiin, ja se tuntui niin kätevältä, että ajattelin kokeilla samaa tulevan kauden matkojen suunnitteluun.

Laitoin taulun otsikoksi 2016 Treenileirit ja kisat, ja perustin omat sarakkeet toukokuun treenileirille sekä Jönköpingin ja Vichyn kisoille. Sitten olikin helppoa listata tähän mennessä hoidetut ja hoitamattomat tehtävät. Tehtäviin laitoin vielä värikoodit sen mukaan, kumpi meistä (Pete vai minä) on kyseisestä tehtävästä vastuussa. 

Hoidettuihin tehtäviin laitoin vihreän koodin ja hoitamattomiin punaiset. Nyt on listasta helppo nähdä esimerkiksi, että Jönköpingin laivamatka on vielä varaamatta, samoin vuokra-auto Vichyn reissulla.Tehtäviä ja värikoodeja voi lisätä ja nimetä kuten haluaa, joten niiden käytössä on rajana vain oma mielikuvitus. Matkan lähestyessä kaikkea tulee varmasti paljon lisää, tuskin maltan odottaa!

Työprojektissa Trellon melkeinpä paras ominaisuus oli se, että sen voi jakaa haluamiensa ihmisten kanssa. Niinpä jaoin tämän taulun Peten kanssa, ja nyt hänenkin pitäisi päästä päivittämään ja lisäämään tehtäviä niin, että meillä on koko ajan niihin sama näkymä. Tehtäviin voi liittää valokuvia, määräpäiviä, liitteitä ja kaikkea muutakin mielenkiintoista. Kannattaa käydä tutustumassa!

4 kommenttia:

 1. Trello... Sitä mun onkin pitänyt testata jo pitkään. Kiitos muistutuksesta :)

  Olet ihastuttavan järjestelmällinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trello on hyvä! Jotkut kuulemma suunnittelevat sillä joulupäivillisensäkin... Itse en ole vielä ihan niin järjestelmällinen.

   Joskus pari vuotta sitten kokeilin Trellon käyttämistä ensimmäistä kertaa, mutta silloin jäi tuo taulun jakaminen hyödyntämättä ja parhaat edut hyödyntämättä.

   Poista
 2. Tää on mahtava! Vähän sillai insinöörimäinen mutta joo, silti hyvä;) Ja todella ihastuttavan järjestelmällistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookin! Just sillai kivasti vähän insinöörimainen muttei liikaa! Meissä kaikissa asuu pieni nörtti!

   Poista