sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

No nyt oli hiihto kivaa!

Kirjoittelin lipsuvista suksista viime viikonloppuna huonosti menneen lenkin jälkeen. Terhin kirjoitukseen jättämä kommentti karvapohjasuksista sai minut samantien hankintamoodiin:


Kyselin lisävahvistusta hankinnalle vielä Teemultakin, ja siinä kävikin niin kivasti, että sain ostettua skinisukset sekä minulle että Petelle Teemun kautta. Ihan kokeilematta ostettiin, ja torstaina oli suksipaketti haettavissa Matkahuollosta. Minulle paketissa oli Peltoset, Petelle Madshusit. Perjantaina olin käynyt Mikonkadun Intersportissa hankkimassa uudet, suksien Rottefella-siteisiin sopivat monot. Petellä sellaiset oli jo valmiiksi.

Tänään pääsin kokeilemaan uusia kamppeita ensimmäistä kertaa Oittaalla. Siellä on vielä lyhyempi, tykkilumelle tehty metsälenkki ihan hyvässä hiihtokunnossa. En nyt muista kuinka monta kertaa sen kiersin ympäri, mutta vajaat kolme tuntia hiihdin hissukseen. Sukset tuntuivat heti alusta tosi liukkailta ja pitokin oli yllättävän hyvä. Sukset ovat ehdottomasti paljon paremmat kuin vanhat voideltavat Peltoseni, jotka taitavat nyt jäädä toimettomiksi.

Kelikin oli tänään mitä sopivin, aurinkoa ja muutama aste pakkasta. Oittaalla oli paljon porukkaa, välillä tuntui että oli ruuhkaa ja sitten vähän ajan päästä taas sai hiihdellä lähes itsekseen. Kiva päivä.

Metsän etelärinteessä ei enää juurikaan ollut lunta, ladulla kyllä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti