sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Eka pitkä lenkki nastalenkkareilla

Tuttu Karhusaaren 12 km:n lenkki taittui tänään uusilla Icebug-nastalenkkareilla. Syke nousi edelleen suht helposti liian korkealle, siksi kävelin aina välillä. Kävelystä huolimatta keskisyke oli 150 ja maksimi 165. Aikaa meni 1.31:32 eli aika monta minuuttia enemmän kuin ennen joulua.

Uudet nastalenkkarit tuntuivat olevan ihan ok. Jäällä ja lumella juostessa en liukastellut yhtään, mutta paljaalla asfaltilla kengät tuntuivat tietysti aika kovilta varsinkin päkiöiden alla. Asfaltilla juostessa teki jopa mieli etsiä lumisia ja jäisiä kohtia jalkoken alle. Icebugit ovat varmasti parhaimmillaan silloin, kun koko reitti on luminen tai jäinen; tänään oli vähän turhan paljon asfalttia...

Kengät ovat mukavan kevyet ja vedenpitävät ja tuntuivat normaaleja lenkkareitani (Karhu M1) lämpimämmiltä. Kengille roiskunut vesi tai loskakaan ei haitannut yhtään.

Nyt saisi kyllä tulla taas pakkasta ja lunta, jotta olisi Icebugeille enemmän käyttöä ja pääsisin hiihtämäänkin! Tämä harmaus ja pimeys alkaa kyllä jo todella kyllästyttää!

4 kommenttia:

 1. Ahaa, nastalenkkarit! En oo tuntenut semmoisiin tarvetta, tuntuu että juostessa pysyy ihan hyvin pystyssä. Onko ne nastat muuten jotenkin irroitettavissa tai vaihdettavissa? Vedenpitävät lenkkarit olis kyllä ihan ehdottomat, ärsyttää kun jalat kastuu jo lenkin alussa.

  VastaaPoista
 2. Hei Laura! Kiitos kommentista! En minäkään ole vielä kaatunut lenkillä, mutta joskus on kyllä sellaisia pääkallokelejä, että on jäänyt lähtemättä. Laskeskelin, että kyllä noilla pari talvea varmaan juoksee.

  vedenpitävät kengät ovat kyllä loskakeleillä tosi hyvät!

  Nyt taas näyttää ulkona siltä, ettei mitään nastoja tarvitsekaan...

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Joo aikas harmaata ja sulaa on! Sais tulla pakkasta ja aurinkoa mielummin :)

  VastaaPoista