torstai 29. tammikuuta 2009

Viikonloppua kohti

Aamulla lähdin pyörällä töihin, vaikkeivat kaksi pienintä vaihdetta vieläkään toimineet... Ketjutkin pitäisi öljytä. Pyöräilyn jälkeen töissä on kyllä heti hyvä tekemisen meininki. Nyt talvella matkaan menee 40-45 minuuttia, kesällä kymmenisen minuuttia vähemmän. Pyöräteille pysäköidyt autot saavat aina verenpaineen nousemaan, niin tänäänkin! Alla kuva kivasta metsätiestä menomatkalla, noin kilsan päästä työpaikasta. Niitä muutamaa metsäpätkää matkan varrella oikein odotan.



Kotimatkalla pysähdyin Turuntien ylittävälle kävelysillalle, jota ylittäessäni aina mietin, kuinka kiva olisi päästä Suomusjärvellä (vuoden alusta Salossa) sijaitsevalle mökille. Huomenna se taas onnistuu, nyt ensimmäistä kertaa moottoritietä lähes koko matka. Ei välttämättä paljon nopeampaa kuin aikaisemmin, mutta paljon turvallisempaa.



Illalla menimme Peten kanssa Esport Arenalle juoksemaan. Teimme aluksi pari kierrosta lihaskuntotreeniä ja sitten juoksimme radalla tekniikkatreenit. Hiki tuli ja hyvä olo. Näitä treenejä on tosi kiva tehdä yhdessä, yksin ei ehkä tulisi lähdettyä tai sitten juoksisin vaan sitä tuttua normilenkkiä normivauhtia.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Hei, kuinka uskallat talvella pyöräillä? Mä en uskalla kyllä millään!

    Kiva, että on joku jonka kanssa välillä harrastaa. Aina ei tartte, mutta joskus on ihan mukava.

    VastaaPoista
  2. Mulla on nastarenkaat edessä ja takana, ei häviä pyörä alta. Ilman niitä en lähtisi ajelemaan. Aika varovainen saa kyllä olla muutenkin, sivuteiltä kolmion takaa tulevat autotkin pysähtyvät yleensä vasta suojatien päälle, kun eivät talvella(kaan) osaa lainkaan varoa pyöriä. Lisäksi lamppu on tosi tärkeä aamupimeillä.

    Ostin Partioaitasta lisäksi sellaiset kivat säärystimet, joissa on heijastimet ja jotka peittävät myös kengät. Ei roisku rapa housuille tai kengille!

    VastaaPoista