tiistai 20. syyskuuta 2011

Tavoitteita

Pete tilasi kuuden viikon juoksuohjelman Kinetic Revolutionista. Se sisältää lähinnä erilaisia treenejä ja drillejä, ja sen avulla on ilmeisesti mahdollista kehittyä paremmaksi juoksijaksi. Varmaan Vantaan maratonin ja kympin jälkeen voisimme ottaa tuon ohjelmaan. Tänään kävin taas vajaan 40 minuutin lenkillä ja yritin pitää askelen lyhyenä ja aktiivisena. Jopolla vieressä pyöräilleen Peten mielestä juoksu näytti sujuvan ihan ok ja jopa sellaista vauhtia, että voisimme yhdessä juosta jatkossa pk-lenkkejä. Aina hän muistaa kehua! Lenkin lomassa tein viisi 15 sekunnin sporttia yhden minuutin kävelypalautuksilla.

Sunnuntain Rantamaratonin puolikkaalle lähden tavoitteena parantaa puolimaratonennätystäni 2.10, joka on Helsinki City Runilta vuodelta 2009. Kyllä sen pitäisi olla ihan mahdollista, vaikka juoksutaukoa on ollut melkein pari vuotta eikä reittikään ole mikään supernopea. Lähtö on kivasti jo yhdeltätoista, joten aamupuuron voimalla juostaan. Pete on luvannut tulla huoltajaksi ja kuvaajaksi.

Viime viikon liikunnat:

ma lepo
ti työmatkapyöräily 1 h 15 min ja pilates 1 h
ke lepo
to uinti 1 h
pe kuntopiiri 1 h
la juoksutekniikkatreeniä 30 min
su juoksu 45 min pk + 30 min vk

yhteensä 6 h 15 min


Selkä oli alkuviikosta ihmeen kipeä, siksi jätin keskiviikon juoksulenkin väliin. Tällä viikolla onkin sitten onneksi ollut jo paljon parempi meininki.

6 kommenttia:

 1. Varmasti pystyt hyvin puolimaratonin juoksemaan ja aikaa parantamaan jos ei tuu mitään (selkä)ongelmia kesken kaiken.

  Kuvia tiedossa, jee!

  VastaaPoista
 2. Jaanaba, lopetan juoksemisen jos jalat eivät kanna tai tulee sietämättömiä kipuja. En kuitenkaan usko, että niin käy.

  Kuvia tosiaan... Toivotaan että Pete onnistuu!

  Videotakin mulla on sieltä Kineticin juoksuvideoinnista, mutta editointikykyni ovat hieman rajalliset. Saa nähdä saanko leikattua siitä vain omat pätkät postattavaksi tänne blogiin!

  VastaaPoista
 3. Jännällä odotan kuinka kovan ajan käyt juoksemassa. Tsempit täältäkin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Päivikki! Kyllä tässä varmaan kohta alkaa jännitys nousta...

  VastaaPoista