maanantai 27. helmikuuta 2012

Salt Lake Cityssa

Lennot tanne maailman toiselle puolelle sujuivat torstaina upeasti ja olin perilla puolisen tuntia etuajassa. Maahantulotarkastuksessa kyseltiin taas kaikkea ihmeellista, mm omistanko asunnon Suomessa. Ilmeisesti vastasin riittavan oikein, kun sain uuden leiman passiin.

Eilen kavin Salt Lake Running Companyssa ostamassa uuden markapuvun. Sopiva loyatyi, kun paria erilaista kokeilin. Se ei tosiaan ole miellyttavaa touhua kun tuli niin hikikin, mutta Nina kannusti. Ostin myos uudet tri-shortsit ja topin. Nyt on laukku niin taynna tavaraa, etta joku kikka pitaa huomenna keksia, etta saan sen kiinni.

Ninan kanssa kavimme eilen joogassa tassa lahella. Tunti maksoi vain 5 dollaria, ja samaan hintaan paasin uimaankin. Vesi oli lamminta ja sameaa, mutta uin puoli tuntia melkein koko ajan yksin radalla. Vieressa oli kymmenia mummeja ja pappoja Arthritis-vesijumppatunnilla. Senioritkin nayttavat taalla pitavan huolta kunnostaan. Suihkuja oli monta, kaikki ainakin yhden verhon takana, muutamat jopa kahden, muuten pukuhuone oli ihan kuin meilla Suomessa.

Tanaan kokeilin uutta juoksuhametta reilun puolen tunnin lenkilla. Olipa ihana juosta auringonpaisteessa kuivalla asfaltilla!

2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla odottalen lisätietoja hankinnoista. Ja kuvia! Toivottavasti loppureissukin sujuu hyvin.

    VastaaPoista
  2. Kipa, olen kyllä miettinyt noita kuvausjuttuja. Jotenkin ei vaan minulta tule luonnostaan se itsen kuvaaminen, katsotaan josko saisin tavaroita jotenkin muuten esille. Voi kun olis jo shortsi- ja hamekelit! Loppuloma ja kotimatka sujuivat ihan loistavasti!

    VastaaPoista