torstai 28. kesäkuuta 2012

Hurahdus

Olen kovasti tykästynyt Merrellin Barefoot -kenkiin. Ostin pari kuukautta sitten tennarit. Olen käyttänyt niitä siitä saakka lähes päivittäin, ja ne tuntuvat jalassa mukavan kevyiltä ja pehmeiltä. Juoksulenkeillä en sentään ole niitä vielä käyttänyt. Laitoin niihin valkiset pikanauhat, jotka ovat kyllä melko rumat. Pitää ehkä vaihtaa orkkisnauhat takaisin.

Toiveissa on ollut löytää vähän siistimmän malliset pidettäväksi töissä myös hameen kanssa. Joitakin kertoja olen käynyt sopivia etsiskelemässä, ja tänään onnisti kun löysin uudet tossut Sellon Partioaitasta.Korkokenkiä en laita jalkaan ellei ole pakko. Muutamien siistimpien pitkien housujen kanssa vähän on, mutta ne nyt ovat muutenkin melko vähällä käytöllä. Toivon, että noista uusista mustista kengistä tulisi nyt sellaiset, joita voisin pitää vaikka joka päivä.

Tuntuu jo ihan kesältä, vaikka loman alkuun on vielä viikko! Tiistaina pääsin mukaan Team Feltin pk-pyörälenkille. Koska se venähti vähän pitkäksi, jätin eilisen juoksutreenin väliin ja jumppailin ja venyttelin kotona. Tänään oli ohjelmassa kiva treeni, jossa ensin ajeltiin vähän pyörällä ja sitten juostiin vetoja vähän anaerobisen kynnyksen alapuolella.

2 kommenttia:

  1. Eikös se ollutkaan normipituinen PK-lenkki vai kävittekö ajamassa vielä ylimääräinen kierroksen jossain? ;)

    Team-Felt kuittaa ja toivottaa hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Oli se ihan normipituinen, mulla vaan oli ohjelmassa vain tunnin pyörälenkki. Siihen verrattuna tuli ajettua vähän enemmän. Ei me missään ylimääräisiä kierrelty...

    Kiitos samoin ja tsemppiä sunnuntaina!

    VastaaPoista